BRAVO! NJIMA NIKO NE MOŽE DA ZABRANI! Potvrđeno, ova 4 doktora igraju za Srbiju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

tooo!

BRAVO! NJIMA NIKO NE MOŽE DA ZABRANI! Potvrđeno, ova 4 doktora igraju za Srbiju u kvalifikacijama za SP! (FOTO)

Tako je!

Objavljeno: 13:44h

Jovica Antonić, pomoćnik selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, rekao je da želja igrača da nastupaju za Srbiju ni u jednom trenutku nije upitna.

Ova na prvi pogled srećna fotka krije JEZIVI DETALJ zbog kojeg će SRCE DA STANE svim Teovim fanovima! (FOTO)

- Bar će prvi 'prozor' biti uokviren novim igračima. Selektor je izašao sa širokim spiskom od 35 igraca, da bismo se obezbedili od povreda, spora između FIBA i Evrolige, kao i da bismo mogli da se plasiramo bez većih problema. Spisak mora da ima 24 igrača, blizu smo tog spiska, bio sam sa Sasom u Minhenu negde smo i zatvorili listu, ali se onda desila povreda Vladimira Lučića. Ta 24 igrača su oni koji će izneti prvi prozor, a mi smo išli čak i do četvrte opcije. Plan okupljanja je 21. novembar, pa slede treninzi i utakmice. Od igrača koji su učestvovali na Evrobasketu dolaze Stefan Jović i Milan Mačvan, Stefan Birčević. Spisak uključuje i igrače iz Evrope, od 35 pozvanih njih 14 je iz evroligaških ekipa", rekao je Antonić.

Iako je Miško Ražnatović uvek zagonetan, ovaj put je jasno stavio do znanja da li Zagorac dolazi u Zvezdu! (FOTO) Pomoćnik selektora kaže i da igrači nemaju dilemu da li će igrati za nacionalni tim ili ne, kao i da nije njihovo da bilo šta rešavaju jer nisu oni ti koji su napravili problem.

foto: Saša Pavlić Koky

- Selektor Đorđević je u komunikaciji s igračima i nema dileme da li oni hoće ili neće da igraju. Recimo, Miroslav Raduljica dolazi iz Kine jer oni tamo imaju kvalifkacije u to vreme. Ostatak igrača koji igraju Evroligu je doveden u situaciju da proba da komentariše i čeka reakciju, iako nisu oni ti koji to mogu da reše. Kako će Evroliga to rešiti – ne znam, ali igraci nemaju dilemu da li bi igrali ili ne. Valjda će se minimum-minimuma nečega zadovoljiti, kada je u pitanju takmičenje, fer plej i interesi svih - istakao je Antonić.

SVE JE POZNATO: Jedan od ove četvorice novi je selektor Srbije u fudbalu, a zna se i koji! (FOTO)

Reprezentacija Srbije prvi meč kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine igra sa Austrijom 24. novembra u Pioniru, dok će tri dana kasnije dočekati Gruziju, takođe u hali Aleksandar Nikolić. - Pred nama je početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvno u Kini. Prvi put se igraju ovakve kvalifikacije, po novom sistemu, a na nama je kao Savezu da to odradimo. Savez je spreman za to i biće na najvišem nivou. Mislim da je naša reprezentacija napravila velike rezultate i bezuslovno zaslužuje podršku svih nas koji treba da u što vecem broju ispunimo halu. Nadam se da ćemo protiv Austrije i Gruzije igrati u najjaćem mogućem sastavu i da ćemo sa maksimalnim brojem pobeda okončati ovaj ciklus - rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.