NE VALJA: Partizan ZNAČAJNO oslabljen protiv Limoža! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

Bez dve pogonske snage

NE VALJA: Partizan ZNAČAJNO oslabljen protiv Limoža! (FOTO)

Bez njih će biti veoma teško u duelu bivših klubova Duška Vujoševića

Objavljeno: 12:09h

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da je utakmica protiv Limožnova prilika da njegovi mladi košarkaši steknu neophodno iskustvo.

- Nova važna utakmica Evrokupa i nova prilika za moje mlade igrače da stiču neophodno iskustvo - rekao je Nikolić za klupski sajt pred utakmicu. Partizan će gostovati Limožu u četvrtom kolu Evrokupa.

foto: Beta

Nikolić će moći da računa na Patrika Milera i Aleksandra Aranitovića, ali ne i na Novicu Veličkovića i Samarda Semjuelsa.

Veličković će odsustvovati zbog povrede, dok Semjuels ima problema sa vizom.

foto: Saša Pavlić Koky

- To će otvoriti prostor da mlađi igrači pod košem dobiju više minuta i pokažu koliko su naučili od početka sezone. Mi ćemo kao i do sada, biti skromni, požrtvovani i pokušati da igramo modernu košarku sa dosta trčanja, ali i jaču odbranu nego što smo igrali do sada - kazao je Nikolić.

Aleksandar Aranitović je rekao da ekipa ide u Francusku dobro raspoložena i da joj je serija dobrih rezultata dala vetar u leđa.

TAKO SE TO RADI, MOMCI! JOKARA I BOGDAN ZAPALILI AMERIKU: Sinoć se u NBA igrao MORAVAC! (VIDEO)

- Žao mi je što nećemo biti kompletni, svima je jasno koliko ovom mladom timu znače kvalitet i iskustvo koje poseduju Novica i Samardo. S druge strane, nama je svaka utakmica prilika da pokažemo napredak, volju i borbu, tako da ćemo i u Limožu dati svoj maksimum. Ulogu favorita prepuštamo njima, nama neka ostane borbenost i dobar ritam sa prethodnih nekoliko utakmica - rekao je Aranitović.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 u Francuskoj.

Kvinsi Miler prelazi u Partizan? Bivši igrač Zvezde se oglasio i brutalno odgovorio Grobarima! (FOTO)

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Makabijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.