Štimac nemoćan protiv Itudisove Armije, Bamberg bolji od Baskonije! Kako Željko da pobedi PAO? Valensija samlela zemljake (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/Sedat Suna

Evroliga, 4. kolo

Štimac nemoćan protiv Itudisove Armije, Bamberg bolji od Baskonije! Kako Željko da pobedi PAO? Valensija samlela zemljake (FOTO) (VIDEO)

Veoma loša sezona za ekipu iz Istanbula, čim ovako olako polažu koplje na kućnom pragu

Objavljeno:

CSKA je došao do nove pobede u 4. kolu Evrolige jer je rezultatom 98:80 slavio nad Efesom u Istanbulu.

Ekipu Dimitrisa Itudisa do treće pobede predvodio je Vil Klajburn sa 20 poena i 5 skokova, a pratili su ga Nando De Kolo (18 pts, 5 as), Serhio Rodriges (14 pts, 3 as) i Otelo Hanter (13 pts, 6 sk).

foto: EPA/Sedat Suna

Kod domaćih je najefikasniji bio Krunoslav Simon sa 23 poena, 5 skokova i 4 asistencije, dok je naš Vladimir Štimac postigao 7 poena i upisao 4 skoka.

Postoji razlog zbog kog bi Zvezdina pobeda nad Makabijem mogla da bude i najvažnija u sezoni! (VIDEO)

Posle četiri odigrana meča CSKA ima skor 3-1, a Anadolu Efes uz Baskoniju ostaje jedini tim bez pobede. U narednom kolu CSKA dočekuje Žalgiris, a Efes špansku Unikahu.

U drugom meču dana Bamberg je savladao Baskoniju sa 78:72.

Za Brose je večeras debitovao doskorašnji član Igokee Dorel Rajt koji je već u prvom meču pokazao klasu i potvrdio da će biti veliko pojačanje za nemački tim. Bivši član Majamija postigao je 13 poena i upisao 5 skokova na debiju u dresu Brose Bamberga, što je bilo dovoljno da se izdvoji kao najefikasniji u pobedničkom sastavu. Dvocifren učinak u Trinkijerijevom timu imali su još Leon Radošević i Luka Štajger sa po 12 poena, a Maodo Lo je postigao 11. Luka Mitrović je na terenu proveo deset minuta i za to vreme ubeležio 4 poena i 5 skokova. Džejson Grejndžer (17 pts, 6 as) i Rodrig Buboa (14 pts, 2 sk) bili su najzapaženiji u timu Baskonije.

U trećoj utakmici dana, Panatinaikos je slavio nad Fenerbahčeom u ludoj završnici rezultatom 70:68. Željko Obradović nije uspeo da slavi u hali u kojoj je postigao neke od najvećih uspeha u karijeri.

foto: Printscreen/Euroleague.net

Valensija je u poslednjem meču dana slavila nad Unikahom sa ubedljivih 91:53. Ni u jednom momentu pitanje pobednika nije dovođeno u pitanje

Evroliga, 4. kolo:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četvrtak

Crvena zvezda - Makabi Tel Aviv 87:84 Žalgiris - Real Madrid 66:87 Olimpijakos - Himki 92:75 Milano - Barselona 78:74

Petak

Anadolu Efes - CSKA 80:98 Bamberg - Baskonija 78:72 Panatinaikos - Fenerbahče 70:68 Valensija - Unikaha 91:53

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.