Zvezda demantuje neistinu: Nikome nismo delili karte, zarada od njih je važna stavka u budžetu! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

KLUB ODGOVORIO

Zvezda demantuje neistinu: Nikome nismo delili karte, zarada od njih je važna stavka u budžetu! (FOTO)

-

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8.230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata - piše u saopštenju

Objavljeno: 16:34h

KK Crvena zvezda se oglasila povodom priča koje su se pojavile, a u kojima se kaže da je klub sa Malog Kalemegdana delio besplatne karte za utakmicu sa Makabijem iz Tel Aviva u okviru 4. kola Evrolige, koju je jadranski i srpski šampion rešio u svoju korist rezultatom 86:84.

- KK Crvena zvezda mts nikada od 2011. godine nije organizovano besplatno delio karte za svoje utakmice, jer je prihod od ulaznica važna stavka u budžetu kluba. Crvena zvezda mts se još jednom zahvaljuje svima koji su u četvrtak protiv Makabija došli i bodrili tim do nove velike pobede u EL.

OVU REAKCIJU DELIJA NISMO OČEKIVALI: Na leto je IZDAO Zvezdu, a sada je došao u Arenu! Ovako je dočekan... (FOTO)

KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih „proverenih izvora" i takozvanih „botova" na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4. kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.

foto: Espreso.co.rs

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8.230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.

KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.

ZVANIČNO! Desilo se ono što su Delije sanjale! Zvezdi je vraćena titula ŠAMPIONA SVETA! (VIDEO)

Od 2011. godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! „Institucija" besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.

foto: Beta

Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom „besplatna podela karata" i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu „praksu" poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama.

KK Crvena zvezda mts je od 2013. godine i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u „Kombank Areni" svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uveo standard koji do tada nije bio upražnjavan, jer su se ovakve utakmice pre toga nazivale „praznicima košarke i poklonima gradu i Republici" koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše?

Baskonija ima novog trenera, a to nije Dejan Radonjić!

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom u četvrtak u „Areni" pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva - piše u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO: Delije ispraćaju Makabijeve igrače: Who the f*ck are you?

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.