NE SEĆAMO SE KAD SE OVO POSLEDNJI PUT DESILO NIKOLI JOKIĆU! Naravno, posledica su bile TEŠKE! (VIDEO)
Foto: AP

nba liga

NE SEĆAMO SE KAD SE OVO POSLEDNJI PUT DESILO NIKOLI JOKIĆU! Naravno, posledica su bile TEŠKE! (VIDEO)

Srbin je na ovoj utakmici ubacio 18 poena i imao 11 skokova

Objavljeno: 08:21h

Sezona u NBA nikako nije počela dobro za Denver Nagetse, a bogami ni za Nikolu Jokića.

Sinoć su izgubili ubedljivo od prosečnog Šarlota (110:93), a već na poluvremenu su gubili 25 razlike.

Jokić je, doduše, bio najbolji pojedinac u timu Denvera, sa 18 poena, 11 skokova i to uz dobar šut (8-11 za 2, 1-1 za 3, 1-1 sa bacanja), ali u rubrici "asistencije" osvanula je, prvi put posle dugo vremena - nula (0) - prvi put posle 5. novembra 2016. godine. Za 30 minuta, koliko je proveo na terenu, Nikola nije nijednom uspešno dodao, a da posle toga usledi koš.

Evo Jokićeve partije:

Kod Šarlota je najbolji bio Frenk Kaminski, sa 20 poena.

I naravno, u tome treba tražiti uzrok poraza Nagetsa, koji sada imaju skor od 1-3 i velike brige u nastavku sezone. Izgleda da su odlaskom Galinarija izgubili 20 sigurnih poena po utakmici, a nisu mnogo popravili odbranu dolaskom Milsapa.

Bar tako izgleda. Videćemo.

U onome što je trebalo da bude "srpski derbi" (utakmica Minesote i Detroita), igrao je samo jedan Srbin - Nemanja Bjelica.

Detroit je pobedio Minesotu sa 122:101, a Bjeli je postigao 7 poena za 25 minuta, uz šut 2-5 za 2 poena, 1-3 za 3 i 2-2 sa bacanja, plus tri skoka i 1 asistencija.

Kod Minesote je najbolji bio Karl Entoni Tauns sa 23 poena i 10 skokova, a kod pobednika Detroita Tobajas Heris sa 34 poena.

U ekipi Detroita, odlukom trenera Stena Van Gandija, na terenu, a ni na klupi za rezerve, nije bilo Bobana Marjanovića, što bi moglo da znači da je moguće da ga više i nećemo gledati u timu Detroita.

Videćemo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.