On je za njih uradio sve, a sad je vreme za naplatu! Ako vole Branka Lazića, Delije će pristati na nešto nezamislivo! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

POZIV NA MOBILIZACIJU

On je za njih uradio sve, a sad je vreme za naplatu! Ako vole Branka Lazića, Delije će pristati na nešto nezamislivo! (FOTO)

U četvrtak Zvezdu čeka novo iskušenje, meč sa Makabijem, a Lazić ističe da će priprema biti kratka

Objavljeno:

Branko Lazić je po povratku košarkaša Crvene zvezde u Beograd dao izjavu povodom poraza od Himkija u trećem kolu Evrolige, ali i pred utakmicu sa Makabijem, koja očekuje crveno-bele.

- Izgubili smo još jednu utakmicu u Evroligu, ali odigrali smo dobro. Bili smo egal sa Himkijem, ali se desio taj pad u trećoj četvrtini, ti prazni minuti... Mislim da ćemo, kako vreme bude odmicalo, uspeti da to popravimo. Mada, nemamo baš previše vremena za to, nažalost, putovanja i utakmice su svaki drugi dan. U hodu ćemo morati to da radimo - rekao je Lazić za Blicsport na aerodromu "Nikola Tesla".

foto: Nebojša Mandić

U četvrtak Zvezdu čeka novo iskušenje, meč sa Makabijem, a Lazić ističe da će priprema biti kratka.

Aco Petrović ima novi posao! I to u Južnoj Americi!

- Želeo bih pre svega da pozovem navijače da nas podrže, jer nam je podrška neophodna. I, tu mislim na celu sezonu, i na Jadransku ligu, ne samo na Evroligu. Što se tiče utakmice sa Makabijem, sreda veče je bila planirana da se pripremimo za taj nastup, u kome ćemo pokušati da iskoristimo to što igramo na domaćem terenu - rekao je kapiten crveno-belih.

U Makabiju ima mnogo novih članova, poput bivšeg člana FMP-a Džone Boldena, a Branko Lazić ističe da crveno-bele čeka težak zadatak:

- Napravili su dobar tim, s obzirom na to da su imali jako lošu prošlu sezonu. Igraju dobro, a mi ćemo se potruditi da to pripremimo što je bolje moguće i nadamo se pobedi - zaključio je Lazić.

BONUS VIDEO: Grobari pozdravljaju igrače Partizana u poslednjem minutu utakmice

(Espreso.co.rs/Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.