Muta Nikolić posle velikog trijumfa: Veoma bitna pobeda za krajnji poredak u grupi!
Foto: Beta

SVAKA ČAST

Muta Nikolić posle velikog trijumfa: Veoma bitna pobeda za krajnji poredak u grupi!

Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu u Evrokupu, pošto su u gostima sa 96:92 pobedili Bilbao

Objavljeno: 08:21h

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić bio je izuzetno srećan nakon prve pobede svog tima u Evrokupu, uz ocenu da će trijumf nad Bilbaom biti veoma bitan za krajnji poredak u Grupi C. - Pre svega želim da čestitam mom timu na prvoj pobedi u ovom takmičenju. Bilbao je ekipa sa mnogo iskustva. Mislim da će ova pobeda biti jako bitna za naš krajnji poredak u grupi - rekao je Nikolić posle utakmice. Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu u Evrokupu, pošto su u gostima sa 96:92 pobedili Bilbao.

foto: Dragan Kadić

Sjajni plejmejker Najdžel Vilijams-Gos je poručio:

- Osećamo se dobro, pobedili smo u evropskoj utakmici. Igramo sve bolje u poslednje vreme i bićemo još bolji u nastavku sezone.

Trener Bilbaa Karles Duran kazao je da njegova ekipa odigrala jako loše u odbrani. - Želim da se izvinim našim navijačima i da im poručim da misle na sledeću utakmicu. Moramo da pobedimo na strani, ali i pre toga moramo da pobedjujemo kod kuće. Ne radimo dobre stvari, a danas je odbrana bila jako loša - rekao je Duran. Partizan i Bilbao imaju po jednu pobedu i dva poraza i nalaze se na deobi trećeg mesta u Grupi C.

BONUS VIDEO: Grobari pozdravljaju igrače Partizana u poslednjem minutu utakmice

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.