IDEMO, BRE! MOMCI POKAZALI ŠTA ZNAJU! Bogdan i Nikola razbijali, ali jedan Srbin je u VELIKOM PROBLEMU! (VIDEO)
Foto: Fonetap/Reuters

nba liga

IDEMO, BRE! MOMCI POKAZALI ŠTA ZNAJU! Bogdan i Nikola razbijali, ali jedan Srbin je u VELIKOM PROBLEMU! (VIDEO)

Nikola Jokić je sinoć odigrao najbolju utakmicu sezone

Objavljeno: 08:10h

Dobra vest iz NBA je da se vratio Nikola Jokić kojeg smo gledali cele prošle sezone kao vođu Denver Nagetsa!

Očigledno da su reči trenera Majka Melouna uticale pozitivno na Srbina (rekao mu je da šutira više), i Nikola je sinoć imao najbolju utakmicu u sezoni, sa 29 poena (šut iz igre 9-14, trojke 3-3, bacanja 8-8), 9 skokova i 5 asistencija.

Na žalost Denvera i Srba, ovo nije bilo dovoljno za pobedu protiv veoma jakog Vašingtona (na kraju je bilo 109:104 za "čarobnjake", koje je predvodio Džon Vol sa 19 poena i 12 asistencija). Kod Nagetsa je dobar bio još i Pol Milsap, sa 18 poena i 7 skokova (čovek ima "zakucanu statistiku na svakoj utakmici).

Pogledajte kako je Nikola dominirao:

Inače, sudije su žestoko oštetile Denver na kraju utakmice, kad je baš naš Nikola Jokić dobio tehničku grešku, bukvalno ni zbog čega, i to kad se utakmica lomila. Pogledajte:

Bogdan Bogdanović je konačno pokazao šta zna i ume! Međutim, u isto vreme je bio i junak i tragičar Sakramenta.

VELIKI INCIDENT NA UTAKMICI DENVERA: Jokić na pravdi boga dobio tehničku, optužili ga da je UDARIO TRENERA! (VIDEO)

Naime, naš as je ušao u igru sa klupe i odmah počeo da "zatrpava" koš najgoreg tima u ligi - Feniks Sansa. Prvo poluvreme je završio sa 12 poena, uz šut iz igre 5-7, i bio je glavni razlog što su Kingsi smanjili manjak od 22 poena, koliko su imali u 1. četvrtini.

Na Bogdanovu žalost, kad se rezultat lomio, imao je minute i šuteve, ali ne i koševe. Gotovo sve što je gađao u drugom poluvremenu - promašio je, pa je utakmicu završio sa 12 poena, 3 skoka, 2 asistencija i 2 ukradene lopte, uz šut 5-15 (1-4 za trojku), 1-1 bacanja.

Sansi su na kraju pobedili sa 117:115, a najbolji kod njih je bio Devin Buker sa 22 poena. Najefikasniji u Sakramentu, timu bez lidera, bio je Geret Templ sa 23 poena.

Evo Bogdanovog učinka:

Kao što smo rekli, Sten Van Gandi očigledno ima neki problem sa Bobanom Marjanovićem, i to će ga koštati posla.

Možda će vam ovo predviđanje zvučati kao trućanje vidovite Zorke, možda je autor teksta pod emocijama pisao ovo i greši, ali evo zašto mislim ovako:

TRIPL DABL BOGDANA, ALI NE NA TERENU! Na tribinama DVA IZNENAĐENJA, a dobio je i MOĆAN NADIMAK! (VIDEO)

- Boban je sinoć propustio treću od 4 utakmice ove sezone, i 2. put je bio na klupi u odelu (Van Gandi ga je stavio na listu neaktivnih igrača).

- Detroit se muči u napadu, a pogotovo u reketu - najhajpovaniji igrač ovog tima, Andre Dramond, u berićetnoj utakmici, kakva je bila sinoć, ubaci 14 poena. I to je to. Boban za 14 minuta ubaci 14 poena

foto: Fonetap

- Boban nije savršen u odbrani, realno je u odbrani napada 2 na 2 ispod NBA proseka. Ali Boban nije zato otišao u NBA, otišao je jer je u napadu 1 na 1 daleko iznad proseka, i teško da postoji centar koji može da ga zaustavi

BOGDAN JE OVIM POTEZOM DIGAO AMERIKU NA NOGE: NBA je konačno videla ČAROBNJAKA IZ SRBIJE! (VIDEO)

- Detroit je sinoć izgubio od nejake Filadelfije, sa 97:86. Dakle, za 48 minuta su dali samo 86 poena. Da je Boban igrao 12 minuta, dao bi 12 poena i dobili bi utakmicu.

Inače, kod Filadelfije je izdominirao mladi Australijanac Ben Simons, sa tripl-dablom - 21 poen, 12 skokova i 10 asistencija, a Džoel Embid je urnisao Andre Dramonda, koji silne minute ima upravo zbog odbrane - centar File je imao na kraju 30 poena i 9 skokova.

- Ako se nastavi ovo iživljavanje (nisu reči autora teksta, nego Detroitovih navijača), Detroit će i dalje da gubi utakmice, tim će biti sve dalje od plejofa, a Van Gandijev posao će biti sve ugroženiji

Napišite nam i vi šta mislite o ovome!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.