Alimpijević: Šved, Marković, Dženkins... Sa ovakvim rosterom, Himki ima ozbiljne namere! (FOTO)
Foto: Beta

CRVENO-BELO PUTOVANJE

Alimpijević: Šved, Marković, Dženkins... Sa ovakvim rosterom, Himki ima ozbiljne namere! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde u 13 časova lete pravo iz Zagreba, gde su u nedelju gostovali Cedeviti, za Moskvu, gde ih već sutra očekuje meč trećeg kola Evrolige protiv Himkija

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je da je predstojeći rival crveno-belih u Evroligi Himki izvanredna ekipa, koja je pokazala da neće biti samo učesnik najjačeg evropskog takmičenja.

- Izvanredan sastav, koji je svojim potezima tokom prethodnog prelaznog roka, pokazao da ne želi i neće biti tek učesnik ovogodišnjeg izdanja Evrolige. Sa ovakvim rosterom, koji predvodi Aleksej Šved, Himki ima ozbiljne namere u VTB i Evroligi. Tu je i naš Stefan Marković, jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, koji igra u oba pravca pođednako dobro, Čarls Dženkins koji je toliko puta pokazao kvalitet, ali i osobinu koju nemaju mnogi stranci, da je spreman da se podrede timu u potpunosti - rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Gejt 7 je imao totalno bizarnu 3D koreografiju protiv PAOK-a, ali za nju postoji savršeno logično objašnjenje! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde u 13 časova lete pravo iz Zagreba, gde su u nedelju gostovali Cedeviti, za Moskvu, gde ih već sutra očekuje meč trećeg kola Evrolige protiv Himkija.

foto: News1/Dado Đilas

- Putujemo u Moskvu nakon loše utakmice u Zagrebu, nemamo ni previše prostora za pripremu, jedan trening, ali već smo najavljivali da nas očekuje jak ritam tokom ovih šest dana. Idemo u istom sastavu kao i za utakmicu u Zagrebu, nema (Nemanje) Dangubića, svi ostali su spremni - rekao je Alimpijević.

Kapiten Branko Lazić istakao je da ekipa u Moskvu odlazi sa željom da odigra dobru utakmicu.

STIGLE SU VESTI KOJIH SMO SE PLAŠILI: Klipersi objavili šta je Teo povredio i koliko ga neće biti na terenu! (VIDEO)

- Da se ne ponavljamo previše, nemamo mnogo vremena da se osvežimo i pripremimo, znali smo da nas očekuje ovakav ritam u ovom periodu. Himki je iskusna ekipa, sa velikim kvalitetom koji joj omogućava da napravi nešto značajnije u ovogodišnjoj Evroligi. Tu su Stefan Marković, moj nekadašnji saigrač Čarls Dženkins, dosta izuzetno kvalitetnih stranaca, i naravno ruski reprezentativac Aleksej Šved, kao lider te ekipe. Atletski izuzetan tim, ali idemo da odigramo dobru utakmicu, jer svaki meč u ovakvom takmičenju mnogo znači za naš tim - kazao je Lazić.

Utakmica između Himkija i Crvene zvezde igraće se sutra od 19 časova u "Mitišči areni".

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs/Beta/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.