Bilbao će biti dobra škola za mlade igrače Partizana! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

SPREMNI SU...

Bilbao će biti dobra škola za mlade igrače Partizana! (FOTO)

- Još jedan težak meč je pred nama, ali i još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu - rekao je povratnik Čakarević

Objavljeno:

Ekspedicija KK Partizan NIS danas putuje u Bilbao, gde će se crno-beli u utorak sastati sa ekipom koja nosi ime po ovom baskijskom gradu u okviru 3. kola Evrokupa.

Posle pobede nad Igokeom sa 117:104, trener crno-belih Miroslav Nikolić ističe da će sutrašnji meč biti dobra škola za njegove mlade igrače pred kojima je obaveza da u Španiji pruže svoj maksimum.

Ništa od Samarda Semjuelsa! (FOTO)

- Kao i sve ekipe u našoj grupi, Bilbao ima iskusne i kvalitetne igrače protiv kojih će biti veoma teško da se igra. Ipak, biće to dobra škola za naše mlade igrače koji će i sutra dobiti šansu da steknu iskustvo i da pokažu napredak u odnosu na početak sezone. Samardo Semjuels će ostati u Boegradu gde će raditi po psebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice - istakao je Nikolić.

foto: Beta

Pošto je zbog povrede lista propustio prve dve utakmice u Evrokupu, u crno-beli tim se vratio Marko Čakarević koji je pred polazak na put izjavio:

- Još jedan težak meč je pred nama, ali i još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo u stanju da igramo sve bolje i bolje. Važno je da budemo energični u svim fazama igre i da tako pokušamo da iznenadimo rivala - istakao je Čakarević.

Posle utakmice u Bilbau, crno-beli se vraćaju u Beograd i odmah produžavaju za Zagreb gde će se već u petak sastati sa Cibonom o novom košarkaškom klasiku regiona.

BONUS VIDEO: Košarkaši Barselone su izbegli novinare, potom ćaskali sa Zvezdinim igračima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.