KATASTROFA ZA BOBANA MARJANOVIĆA: Da li je vreme za VELIKU PROMENU? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@papoflagrante

NBA liga

KATASTROFA ZA BOBANA MARJANOVIĆA: Da li je vreme za VELIKU PROMENU? (VIDEO)

Dokle će da traje Bobijevo strpljenje?

Objavljeno:

Trener Detroit Pistonsa Sten Van Gandi izgleda ima neki lični problem sa Bobanom Marjanovićem.

Jer, čovek koga niko ne može da zaustavi u napadu, i pored svih svojih problema sa odbranom pik-en-rola, mora da vidi teren.

Pogotovo ako imate ekipu koja uporno gubi, ako imate ekipu koja se muči u napadu, pogotovo ako ste do pre dve nedelje još malo pa izjavljivali ljubav Bobiju Marjanoviću.

Marjanović sinoć nije bio čak ni na klupi Detroita (Van Gandi ga je ostavio van tima, iako je Boban bio spreman za utakmicu). Detroit je izgubio ovu utakmicu sa 115:111, a startni centar Andre Dramond postigao je 9 poena.

Na žalost ljubitelja košarke u Srbiji, ali i na žalost svih ljubitelja košarke, ljubav Stena Van Gandija i najave da će Boban biti jedan od nosilaca igre Detroita u novoj sezoni su bile obična laž.

Zašto, ostaje da se nagađa. Kao i dokle će da traje ovo maltretiranje centra reprezentacije Srbije. Kao i dokle će da traje njegovo strpljenje.

Ni drugi Srbin, as Sakramenta Bogdan Bogdanović, nije igrao sinoć, ali zbog povrede skočnog zgloba. Njegov Sakramento je dobio Dalas sa 93:88. Kod Sakramenta je najbolji bio Džordž Hil sa 21 poenom, a u Dalasu Harison Barns sa 24.

Svoju prvu utakmicu Bogdan će ipak odigrati večeras, protiv Jokićevog Denvera. Imajući u vidu Denverovu odbranu, treba očekivati puno otvorenih šuteva za Bogdanovića.

Jedini koji je zaigrao bio je Nemanja Bjelica. Bjeli je u pobedi Minesote nad Juta Džezom (100:97) igrao 13 minuta i postigao 10 poena, uz 5 skokova (šut iz igre 4-5, 2-2 za trojke).

Najbolji u Minesoti bili su Endrju Vigins sa 21 poenom i Karl Entoni Tauns sa 20 poena i 10 skokova, a u Juti "prebeg" Riki Rubio sa 19 poena i 10 asistencija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.