Ovo je plan Mute Nikolića kako da se Partizan suprotstavi protivniku od koga ne zna šta da očekuje!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

moraju da pobede

Ovo je plan Mute Nikolića kako da se Partizan suprotstavi protivniku od koga ne zna šta da očekuje!

Crno-beli igraju jako važan meč protiv ekipe iz Aleksandrovca

Objavljeno:

Novi meč Partizana na programu je u subotu od 21 čas! U okviru 5. kola ABA lige, u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže Igokea, koja kao i crno-beli ima skor 2-2.

Pred taj meč, jedna od glavni uzdanica crno-belih Vanja Marinković poručuje:

- U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će sutrašnja utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, pokazali su da mogu svakoga da pobede i mi ćemo morati da pružimo svoju najbolju partiju do sada, ako mislimo da dođemo do pobede - istakao je Marinković.

foto: Saša Pavlić Koky

Trener Miroslav Nikolić je podvukao važnost duela sa kvalitetnim protivnikom.

- Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u obe faze igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela - ističe Nikolić.

Prodaja ulaznica za utakmicu Partizan NIS - Igokea, počela je danas, a na dan utakmice karte se mogu kupiti na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" od 10 sati ujutru pa do početka meča.

Cene pojedinačnih ulaznica su:

Tribine: 300 dinara Parter: 500 dinara Bela loža: 1.200 dinara VIP loža: 1.500 dinara Počasna mesta pored terena: 12.000 dinara

BONUS VIDEO: Muta Nikolić posle skupštine Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.