NE PLAŠI SE REAKCIJE NAVIJAČA: Vujošević potvrdio da je tužio Partizan BAT-u, pa odgovorio Miloradu Dodiku!
Foto: EPA/Stefan Jerrevangtt

nije mu više stalo do njega

NE PLAŠI SE REAKCIJE NAVIJAČA: Vujošević potvrdio da je tužio Partizan BAT-u, pa odgovorio Miloradu Dodiku!

Bivši trener crno-belih je poručio da je on taj novac zaradio radom i moralno

Objavljeno: 09:15h

Bivši trener Partizana Duško Vujošević potvrdio je da je uradio ono što je najavio pre nešto manje od dva meseca - da će tužiti Partizan zbog neisplaćenih dugovanja.

Sadašnji selektor reprezentacije BiH je rekao da je poslao tužbu BAT-u tokom gostovanja u emisiji "Pressing" na N1 televiziji i poručio da veruje da će pravi navijači crno-belih razumeti zašto je napravio ovaj potez.

- Dug sada iznosi oko 370.000 u nekim ratama. Ovu tužbu su jedva čekali da navijačima predstave kako ja ne volim Partizan, a ja i dalje volim Partizan, ali ne i te ljude tamo. Kada sam imao najveći ugovor, imao sam manji nego trener Cedevite. Te pare sam zaradio ne samo odrađenim poslom, već i moralno - rekao je Vujošević.

foto: Saša Pavlić Koky

Trofejni stručnjak se dotakao i svog odnosa sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji je rekao da ga je "diskvalifikovao iz svog života" zbog izjave da je Srbija najveći krivac za ratove na prostoru bivše Jugoslavije.

- Dao sam intervju nedeljniku 'Vreme'. Stojim iza svake reči, ako je tačno prenesena. Nisam istoričar, ali kroz život prolazim otvorenih očiju. Ne sviđa mi se što su u većem delu Evrope, pa i na ovim prostorima, ti desni nacionalizmi pobedili. Taj građanski rat, koji je najgori od svih, nije završen čišćenjem, već je zadržao predispozicije za nove ratove. Treba napraviti vakcine protiv sledećih ratova, a to ne vidim ovde - objašnjavao je Vujošević i nastavio:

foto: Fonet/Reuters

- Za to što građanski rat nije izbegnut, a trebalo je, nešto veću odgovornost ima Srbija, zato što je kontrolisala vojsku i ima najviše stanovnika. Po toj gradaciji odmah iza ide Hrvatska...

Prema Vujoševićevom mišljenju, Dodik nije ni pročitao taj intervju, već je video samo naslove u određenim medijima.

foto: Fonet/aleksandar Koković

- Mislim da Dodik taj intervju nije ni pročitao, već je čitao spinovanje naslova. On je čovek prema kome sam imao određene emocije, a i on prema meni. Deluje mi da mu se nije sviđalo što sam došao u Bosnu. Još kada sam otišao iz Partizana njegov sin je davao neke izjave. On pokušava da me diskvalifikuje zbog onoga što mislim iako sam siguran da nije to pročitao, već ono što plasiraju mediji. Nemam nameru da se svađam s njim, jer više ne spada u red ljudi koji su mi dragi i do čijeg mišljenja mi je stalo. Želim mu sve najbolje i da do kraja života ostane na vlasti - rekao je Vujošević i na kraju poentirao:

- Nije mi važno ko je Srbin, Hrvat, Albanac, Bosanac... Meni je važno ko je kakav čovek.

BONUS VIDEO: Igrači Partizana pozdravljaju navijače posle poraza od Lijetuvos Ritasa

(Espreso.co.rs / Izvor: N1info.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.