ĆAO, MAJSTORE I HVALA ZA SVE! Legende svetske košarke emotivnim video klipom ispratile Dudu Ivkovića u zasluženu penziju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

ĆAO, MAJSTORE I HVALA ZA SVE! Legende svetske košarke emotivnim video klipom ispratile Dudu Ivkovića u zasluženu penziju! (FOTO) (VIDEO)

Velika košarkaška imena ispratila su Ivkovića u penziju...

Objavljeno:

Evroliga je odala priznanje srpskom treneru Dušanu Ivkoviću i objavila spot u kojem su mu se mnogi košarkaški velikani zahvalili na velikom doprinosu tokom bogate karijere.

Ivković je prošlog meseca zvanično završio karijeru oproštajnim mečom u Atini na meču Olimpijakosa i "Dudinih zvezda" u dvorani "Mira i prijateljstva".

Postao je prvi trener u istoriji koji je dobio nagradu "Legenda Evrolige",

pored samo osmorice košarkaša, kao i jedini stručnjak koji je osvojio trofej Evrolige i Evrokupa, a potom i primljen u "Kuću slavnih".

Mole se klubovi da na dresovima budu prezimena igrača koji u njima igraju! I to vam je Košarkaška liga Srbije?!

Zvezda pušta u prodaju karte za meč sa Barselonom!

- Proveo sam mnogo godina na klupi timova, čak 16 puta. Zahvalio bih se Evroligi na priznanju, ali i svim ostalima - rekao je Ivković.

foto: Fonet

Velika košarkaška imena ispratila su 74-godišnjeg Ivkovića u penziju, u Atini je bio i srpski teniser Novak Đoković, a ispred svih i kum Željko Obradović.

foto: aba-liga.com

- Hvala mu na svemu što me je naučio, ne samo o košarci, već i životu - izjavio je trener Fenerbahčea, a iste reči izgovorio je i njegov bivši igrač iz doba kada je sa Olimpijakosom osvojio titulu Evrolige - Pero Antić, dodajući da mu je bila čast da zaigra na Ivkovićevom oproštaju.

Pogledajte ko se sve obratio legendarnom Dudi:

Krenula je prodaja karata za Partizanovu evropsku premijeru pred Grobarima!

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.