BIĆE SIGURNO I ZNAČAJNE FINANSIJSKE INJEKCIJE: Još jedan svetski brend je postao sponzor Crvene zvezde! (FOTO)
Foto: Espreso

pojačavaju se svakodnevno

BIĆE SIGURNO I ZNAČAJNE FINANSIJSKE INJEKCIJE: Još jedan svetski brend je postao sponzor Crvene zvezde! (FOTO)

Crveno-beli nastavljaju sa prikupljanjem sponzora

Objavljeno:

U košarkaškom klubu Crvena zvezda ne prestaju da rade na ojačavanju sponzorskog kluba i samo izuzetne svetski priznate brendove dovode.

Pre nekoliko nedelja je potpisan sponzorski ugovor sa kompanijom Huavei, a sada je ojačan sponzorski klub za giganta u svetskoj proizvodnji automobila - Micubiši.

foto: kkcrvenazvezda.rs

- Namera Crvene zvezde je jasna i timski rad predstavlja apsolutni prioritet u njegovom funkcionisanju. S toga pored kompanije ’’Peugeot’’ stiže i novo pojačanje iz istog sistema – kompanija ’’Mitsubishi’’. Pored pravnog lica ’’Euroimpex autogroup’’ koji je uvoznik automobila ’’Peugeot’’ za Srbiju i Crnu Goru, novi partner kluba postao i ’’Inoto motors’’ koji predstavlja uvoznika automobila ’’Mitsubishi’’ na teritoriji Srbije i Crne Gore. Namera menadžmenta grupe je da dodatno promoviše brend ’’Mitsubishi’’ i prepoznao je šampiona Srbije i prvaka ABA lige kao adekvantan put ka ostvarenju svojih namera. Crvena zvezda je brend koji spaja i koji ima za cilj da iskoristi pun potencijal najpopularnijeg kluba u regionu. Kao jedini predstavnik ABA lige u Evroligi, kao suvereni šampion Srbije i višestruki osvajač Kupa Radivoja Koraća, Zvezdina obaveza je da u najboljem svetlu predstavlja državu i region. Ostvarenje ciljeva jedino je moguće ako u svom timu ima najbolje. Crvena zvezda se ovim putem zahvaljuje kompaniji ’’Mitsubishi’’ što je prepoznala ogromne napore koje menadžment kluba ulaže da bi Zvezda bila na mestu koje sa svojom istorijom i bogatom armijom navijača apsolutno zaslužuje - navodi se u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.