Jokić i Milsap se još drže za ruke kao da su na drugom - trećem sastanku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP/Richard Mackson

biće to paklen tandem!

Jokić i Milsap se još drže za ruke kao da su na drugom - trećem sastanku! (FOTO) (VIDEO)

Trener Denvera ovako vidi odnos svojih visokih igrača

Objavljeno:

Još malo je ostalo do početka nove sezone u NBA ligi.

PRVI SUDAR BOGDANA I TEA U NBA: Zbog Miloša skakali sa sedišta, Bogdan pogađao kao snajperom sve do onog užasnog trenutka! (VIDEO)

Denver, našeg Nikole Jokića, ima velika očekivanja za ovu godinu. Tim koji sa klupe predvodi Majkl Meloun želi da ode bar korak dalje u odnosu na prošlu sezonu i da obezbedi plef of. Ipak, dosta toga nije bilo kako treba u meču predsezone protiv Oklahome, igrači su posle poraza dobili slobodan dan, a trener Meloun pripremni period i tu utakmicu vidi ovako:

- Bili smo iscrpljeni protiv Oklahome. Ali, bilo je dobro. Mislim da smo generalno odradili najbolje pripreme. Sada je dobro što su momci dobili slobodan dan, jer su zaslužili. Opet, treba da budu spremni i da se vrate u salu i nastave dalji rad. Morao sam da im pružim slobodan dan pošto sam osetio da posle dugih i napornih priprema po prvi put nismo imali dobar, nadahnuti trening. Tako nešto ne sme da se dogodi sedam dana pre početka sezone - rekao je Meloun.

MILOŠ JE RAZBIO PROTIV SAKRAMENTA, ali DETALJ pre utakmice VAŽNIJI JE od svih POENA I ASISTENCIJA! (VIDEO)

Dotakao se i tog 'lošeg treninga' koji su njegovi igrači odradili:

foto: AP

- Kada smo završili taj loš trening rekao sam momcima: 'Hajde sad lepo da razgovaramo o ovom s***u od treninga koji smo odradili. Hajde da promenimo nešto'. Dugo sam u ligi i znam da su najteži treninzi posle slobodnog dana - reči su trenera Majkl Melouna.

PA TI SI LUD, TEO! DeAndreu Džordanu će izrasti krila zbog njega, a Grifin će ugraditi elektromotor! (VIDEO)

U sezoni koja dolazi najviše se očekuje od tandema visokih igrača Jokić - Milsap. Njihov odnos se i dalje razvija, a trener Denvera to vidi na zanimljiv način:

foto: Fonet

- Njih dvojica su trenutno na drugom ili trećem sastanku. Još traže način da se opuste jedan kraj drugog, drže se za ruke, grade poverenje, gledaju kako bi stvari mogle da se razvijaju u budućnosti. Ja vidim napredak, ne znam šta oni vide - zaključio je Meloun.

Dao je trojku u poslednjoj sekundi i šta mu je onda trebalo ovo da radi?! Trenutak kad smo se svi prestravili zbog Bogdana! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.