Čim se pojavila informacija bilo je jasno da su šanse minimalne za povratak Milera u Zvezdu! Ima nekoliko razloga! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ništa od povratka

Čim se pojavila informacija bilo je jasno da su šanse minimalne za povratak Milera u Zvezdu! Ima nekoliko razloga! (FOTO)

Moraće baš dosta stvari da se poklopi da bi Amerikanac došao na Mali Kalemegdan

Objavljeno: 09:16h

Istog dana kada se pojavila informacija oko toga da se Crvena zvezda raspituje za svog bivšeg igrača Kvinsija Milera koji je na "tankom ledu" u Bambergu, bilo je dosta onih koji su sumnjali da će srpski klub ponovo angažovati Amerikanca.

BOMBA! Totalno neočekivano! Delije će ODLEPITI! Zvezda vraća milljenika navijača na Mali Kalemegdan?! (FOTO)

To je nešto posle ponoći potvrdio i izraelski novinar upućen odlično u dešavanja u evropskoj košarci, Dejvid Pik, koji je uostalom bio i objavio samo nekoliko sati ranije da crveno-beli "njuškaju" oko bivšeg igrača.

foto: Saša Pavlić Koky

Međutim, sada je javio da su spekulacije zamrle i da teško da će doći do ponovne saradnje.

To se moglo i očekivati iz nekoliko razloga, jer ne zaboravimo da se američki košarkaš javno žalio da mu je klub ostao dužan neki novac, dok su iz kluba rekli da mu taj novac nije isplaćen jer je to kazna zbog toga što je prekršio klupsku disciplinu.

Isto tako, Crvena zvezda je za ovu sezonu već formirala roster od 15 igrača i tražiće najverovatnije pojačanja samo ukoliko dođe do prekida saradnje sa nekim od članova aktuelnog rostera.

BONUS VIDEO: CRVENO-BELI U TERETANI: Jovičić i Le Talek kidaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.