Čini li se to nama ili trener Klipersa počinje da obožava Tea: Dopada mi se šta može da izvede, a to mogu samo posebni igrači! (VIDEO)
Foto: Printscreen/www.foxsports.com

Brzo se oslobađa lopte

Čini li se to nama ili trener Klipersa počinje da obožava Tea: Dopada mi se šta može da izvede, a to mogu samo posebni igrači! (VIDEO)

Dok Rivers je izuzetno zadovoljan onim što je srpski košarkaš pokazao do sada

Objavljeno:

Fenomenalno je odigrao Miloš Teodosić i svoju drugu utakmicu u Klipersima, doduše i dalje se čeka na njegov nešto značajniji poenterski učinak, ali asistencije su upravo ono po čemu je poznat.

HEJ RUBIO, PRONAŠLI SMO TI TATU: Navijači Klipersa kuju Teodosića u zvezde i najstrašnije prozivaju zbog njega Lejkerse i Lonza Bola! (FOTO)

I opet je srpski košarkaš delio sjajne asistencije kojima je oduševljavao saigrače i publiku, a trener Dok Rivers je izuzetno zadovoljan onim što naš as pokazuje za sada.

TEODOSIĆ IM PRAVI MALU DECU, SAIGRAČI ODUŠEVLJENI, NBA POLUDELA: Magija Srbina osvaja Amere! (VIDEO)

foto: Reuters

Doduše, nije toliko posle meča pričao o njemu, već svega par rečenica je izgovorio i više je pričao o ekipi.

ZBOG TEODOSIĆA KLIPERSI PROMENILI IME: Srbin kao starter zaludeo sve magičnim trikovima! (VIDEO)

- Dopada mi se šta može da izvede. Ne drži mnogo loptu u rukama – izuzetno brzo je prosleđuje i asistira, što je teško činiti. Moraš biti poseban igrač da bi to radio - rekao je Rivers o Teodosiću, a onda se osvrnuo na defanzivni, ali i ofanzivni deo igre u kome je Srbin imao veliku ulogu.

- Mislim da smo bili odlični u odbrani. Sviđa mi se naša energija u odbrani, a u prve tri četvrtine mislim da smo bili fantastični u napadu. Imali smo ritam, lopta se kretala, dodavanja, zarazno je. Što više jedan igrač dodaje, dodaje i drugi i vidite da se to širi u timu.

BONUS VIDEO: Branislav Ivanović na okupljanju reprezentacije Srbije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.