OVAJ ČOVEK JE LUD: Otac Lonza Bola ispisao mlađeg sina iz škole, jer ne želi da on gubi vreme s tim "glupanima"! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Ballislife

Lavar opet "briljira"

OVAJ ČOVEK JE LUD: Otac Lonza Bola ispisao mlađeg sina iz škole, jer ne želi da on gubi vreme s tim "glupanima"! (VIDEO)

Melo je u ponedeljak poslednji put išao u srednju školu Čino Hils...

Objavljeno: 12:02h

Lamelo Bol, supertalentovani šesnaestogodišnjak koji, ima veoma zanimljivog oca koji planira da ga ispiše iz škole kako bi ga sam spremio za NBA, a njegov brat Lonzo će ove sezone debitovati u NBA u ekipi Lejkersa.

ZVER POD OBRUČIMA: Debitovao za Zvezdu i odmah bio MVP kola u ABA ligi! (VIDEO)

BOGDAN OTKRIO ŠTA MU JE VINS KARTER REKAO KAD JE UŠAO UMESTO NJEGA: Svi su se nasmejali zbog ovoga! (VIDEO)

- Ne želim da se bavim sa trenerom. Ne želim da se bavim administracijom. Ne želim nikakvo ometanje za Mela. Zbog toga ću ga školovati kod kuće i napraviti od njega najboljeg košarkaša svih vremena - rekao je njegov otac Lavar za ESPN. Melo je u ponedeljak poslednji put išao u srednju školu Čino Hils, koja je u maju dovela Denisa Letimora, bivšeg igrača Arizone i Notr Dejma, za trenera, a koji je zamenio Stefana Gilinga, koji je tu proveo samo jednu sezonu. Pre njega tu je bio Stiv Baik, sa kojim je Čino Hils bio neporažen.

- Nimalo mi se ne sviđa novi trener. Lamela prati UCLA (univerzitet koji je pohađao i njegov stariji brat Lonzo), ne mora da gubi vreme sa tim glupanima. Ne dam im više da se igraju s njegovom glavom. Trener ima neke svoje ideje ko će i kako da igra. Videćemo kako će to raditi bez mog vođstva. Kada ti momci ne budu trenirali kod moje kuće - oštro je Lavar pričao o srednjoj školi svog sina.

foto: Printscreen Youtube

Lamelo se obavezao UCLA za klasu 2019. godine, a svrstan je među deset najboljih srednjoškolaca ove godine. - Trener je pre nekoliko dana rekao da će okončati 50 šuteva po utakmici. Svakog klinca sa kojim razgovara pita koji AAU program pohađa, a kada mu pomenu mene odmah se okrene na drugu stranu. Ne želim da moje dete prolazi kroz to - zaključio je Lavar

Srbi su se vratili u dvoranu Kingsa: A sve je to zbog Vođe čopora! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Srpske odbojkašice izlaze na balkon Skupštine grada Beograda 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.