MUTA ISKRENO POSLE PORAZA: Bojim se za Partizan, teško je igrati svaka tri dana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ABA LIGA, 1. KOLO

MUTA ISKRENO POSLE PORAZA: Bojim se za Partizan, teško je igrati svaka tri dana! (FOTO) (VIDEO)

Mi igramo sreda-subota, imamo putovanja i manjak treninga

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Nikolić dao je zanimljivu izjavu posle meča u kome je njegov Partizan izgubio od MZT rezultatom 92:89.

MZT uništio Mutin crno-beli debi u ABA ligi! Partizan vodio skoro ceo meč, ali je na kraju poklekao! (VIDEO)

ABA liga tek što je počela, a Grobari su odmah dali sudijama povod da isprazne halu! (FOTO)

- Mislim da Partizan nije još uigran. Igrali smo dosta bolje nego obično i izgubili ravnorpavu utakmicu sa mladim igračima. Ali, kratko smo zajedno. Mnogo smo grešili. Sa ovakvim glupostima Partizana nije moglo da bude drugačije - rekao je Nikolić novinarima u Skoplju.

Partizan je vodio u prvom poluvremenu, ali je MZT uspeo da preokrene i da slavi. - Kontrolisali smo jedno poluvreme, vodili 10 razlike, ali opet su mladi igrači pravili gluposti i u napadu i u odbrani. Moja dva stranca su 'solirali' i normalno je da sledi poraz. Okrećemo se sledećim mečevima. Čeka nas težak raspored, jer od prvih pet, četiri igramo na strani. To ćemo teško izneti sa mladim igračima, ali borićemo se sa svima. Probaću da ih ubedim gde smo grešili - rekao je Nikolić.

foto: Filip Plavčić

Muta je ponovio da je koncept Partizana forsiranje mladih igrača u ABA ligi i Evrokupu, a na pitanje trenera da proceni domete MZT-a, on je procenio i domete svoje ekipe. - MZT će biti sredina tabele. Ne može dalje, slab je u odbrani kao i mi. I mi ćemo biti sredina tabele. Kvalitetom su se izdvojili Cedevita, Budućnost, Crvena zvezda, FMP, Olimpija i Mega. Mega ne igra Evropu, čeka jednu utakmicu nedeljno i to su ekipe u prednosti. Mi igramo sreda-subota, imamo putovanja i manjak treninga. Bojim se za Partizan - rekao je Nikolić.

foto: Saša Pavlić Koky

Mihajlo Andrić je izjavio da je loša saradnja na terenu presudila na kraju. - Čestitam MZT-u na pobedi. Nismo kontrolisali igru u drugom poluvremenu, nismo kontrolisali igru centara 'pik end pop'. Loše smo komunicirali i došlo je do ovog ishoda. Gledamo dalje, okrećemo se Baru i sledećem kolu - rekao je Andrić

(Espreso.co.rs)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.