Rađa otkrio tajni recept zlatne generacije: Izlizala se kaseta koliko smo gledali filmove iz Švedske na pripremama! (FOTO)
Foto: Espreso

hit

Rađa otkrio tajni recept zlatne generacije: Izlizala se kaseta koliko smo gledali filmove iz Švedske na pripremama! (FOTO)

U filmu se pričalo o tome da su šampioni gledali kasetu sa NBA finalima između Lejkersa i Siksersa, ali je Rađa dodao da je najgledanija kaseta bila...

Objavljeno: 20:23h

Posle "100 godina" se skupila zlatna generacija jugoslovenske košarke u JDP-u povodom premijere filma posvećenog velikom uspehu iz 1987. godine pod nazivom "250 stepenika".

U SRBIJI OVO JOŠ NIJE RAĐENO: Partizan predstavio novi dres, i to na GENIJALAN NAČIN! (FOTO) (VIDEO)

Najveće ovacije su dobili Dino Rađa i Aleksandar Đorđević, a hrvatska legenda je otkrila jednu zanimljivu anegdota sa priprema na Staroj planini.

RAT ZVEZDA-PARTIZAN NA AMERIČKI NAČIN: Trampu se dogodilo ono čega su se plašili Asteriks i Obeliks! Nebo mu se sručilo na glavu! (FOTO) (VIDEO)

U filmu se pričalo o tome da su šampioni gledali kasetu sa NBA finalima između Lejkersa i Siksersa, ali je Rađa dodao da je najgledanija kaseta bila sa jednim "švedskim" filmom...

foto: Espreso

Sjajna formula za uspeh... :)

BONUS VIDEO: Navijači Vojvodine provociraju Delije

(U.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.