SUDIJE SU OŠTETILE SRBIJU U BAR 10 SITUACIJA: Da li ste očekivali da ovakva izjava stigne iz Slovenije posle finala Eurobasketa? (VIDEO)
Foto: AP

svi su videli

SUDIJE SU OŠTETILE SRBIJU U BAR 10 SITUACIJA: Da li ste očekivali da ovakva izjava stigne iz Slovenije posle finala Eurobasketa? (VIDEO)

Velika je glupost FIBA što nije bilo najboljih sudija

Objavljeno:

Čuveni slovenački košarkaški stručnjak i nekadašnji strateg Crvene zvezde, Zmago Sagadin potpuno iskreno je izjavio da je reprezentacija Srbije u finalu Eurobasketa protiv Slovenije u nekoliko navrata drastično oštećena od strane sudija.

foto: Print Screen Youtube

- U porazu Srbija može da nađe 10 velikih sudijskih grešaka. Slovenija ovu analizu nije radila, nema razloga sa zlatom, ali ako bi do nje došlo, videlo bi se nešto slično. Slovenija je bila bolja u 90 odsto meča i zaslužila je pobedu - poručio je Sagadin u izjavi za slovenačke medije

- Sudije su bile drugorazredne ili čak trećerazredne, mnogo ispod nivoa igrača. Velika je glupost FIBA što nije bilo najboljih sudija. Suđenje je bilo pošteno, ali nekvalitetno. Nije bilo namerne nepravde, svi su imali iste uslove, s timeda ste morali da se prilagode tome. Problem nastaje kada ne umeš da se prilagodiš kriterijumu - istakao je nezadovoljstvo Slovenac izborom sudija za ovo Evropsko prvenstvo

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.