Zavio nas je u crno 2010. na Mundobasketu i zato ga je Savan stalno psovao: Tunčeri obožava rakiju i pršutu, iako je musliman! (VIDEO)
Foto: Espreso

nego šta, nego sam ga psovao

Zavio nas je u crno 2010. na Mundobasketu i zato ga je Savan stalno psovao: Tunčeri obožava rakiju i pršutu, iako je musliman! (VIDEO)

Prisetio se Duško Savanović dana kada je bio saigrač sa Keremom Tunčerijem

Objavljeno: 17:02h

Mundobasket 2010. godine ostao je upamćen po košu Kerema Tunčerija kojim je reprezentacija Turske pobedila Srbiju, a koji je postignut na neregularan način. Tunčeri je pre polaska u prodor nagazio aut liniju, ali sudijama je promakao taj detalj i Orlovi su poraženi.

JOŠ SAMO JEDNOM I KRAJ! Dudin spektakularni oproštaj: Hteo sam i da Đoković igra, ali dovoljno je što će biti tu! (FOTO) (VIDEO)

Sedam godina kasnije, Tunčerijev saigrač iz Efesa Duško Savanović rekao je zanimljivu anegdotu vezanu za njegov odnos sa Turčinom:

- Bili smo cimeri godinu i po dana. Sjajni smo prijatelji, bili nerazdvojni. Nije ni svestan šta je uradio. Neće on sad javno da izađe i kaže: Nacijo, znate nagazio sam liniju. Pa nije lud! Ni ja to ne bih uradio. Nego šta nego sam ga psovao. Inače je veliki zaljubljenik u rakiju, i u pršutu svinjsku, iako je musliman. Čujemo se često, sjajan je on čovek - rekao je Savanović.

foto: Fonet

Savanović je postao ambasador fajnl for turnira Evrolige koji će se organizovati u Beogradu.

BONUS VIDEO: Predstavljanje tima KK Crvena zvezda za sezonu 2017/18

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.