PARTIZAN IGRA PROTIV PRVAKA EVROPE: Fantastičan najavni spot je najbolja moguća pozivnica za Grobare! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/PartizanBC

generalna proba

PARTIZAN IGRA PROTIV PRVAKA EVROPE: Fantastičan najavni spot je najbolja moguća pozivnica za Grobare! (VIDEO)

Sudar bivšeg i sadašnjeg šampiona Evrope u kultnoj beogradskoj hali

Objavljeno:

Zvanično predstavljanje novog tima i trenera, kao i generalnu probu za novu sezonu, Partizan će imati 26. septembra protiv aktuelnog prvaka Evrope, Fenerbahčea u hali "Aleksandar Nikolić".

Prodaja ulaznica za utakmicu počinje u sredu, saopštili su crno-beli. Navijači u Beogradu će na toj utakmici prvi put na delu videti novi tim crno-belih, ali i biti u prilici da pozdrave Željka Obradovića koji je vodio i Partizan i Fenerbahče do krova Evrope, kao i nekadašnjeg igrača crno-belih Jana Veselog.

Tim povodom je napravljen i specijalni animirani najavni spot koji je izazvao ogromnu pažnju među Grobarima i kojima bolja pozivnica od te nije potrebna.

Za taj duel će važiti sezonske ulaznice, a prodaja pojedinačnih karata počinje u petak.

Ulaznice za taj meč će se prodavati po ceni od 500 dinara za tribine, 800 dinara za parter i 1.000 i 1.200 dinara za plavu, odnosno belu ložu. Cena karata za VIP ložu je 1.500 dinara, dok će mesta pored terena koštati 12.000 dinara.

Karte će se prodavati u petak na blagajni stadiona u Humskoj od 10.00 do 19.00, u prostorijama KK Partizan (kancelarija 220) radnim danima od 10.00 do 16.00, kao i na prodajnom mestu Tiketlajna na Novom Beogradu. Ulaznice će se na dan utakmice prodavati na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 10.00 do početka meča.

BONUS VIDEO: Vladimir Lučić dan posle poraza u finalu od Slovenije

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.