NE POSTOJE REČI DA SE OPIŠE ZAHVALNOST: Pero Antić se oprostio od Fenerbahčea! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

EMOTIVNO

NE POSTOJE REČI DA SE OPIŠE ZAHVALNOST: Pero Antić se oprostio od Fenerbahčea! (FOTO)

Makedonski reprezentativac je tri puta u karijeri osvajao Evroligu, a nije tajna da je veliki navijač Crvene zvezde u kojoj je svojevremeno proveo dve sezone

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s u ponedeljak je ozvaničio transfer Pera Antića iz Fenerbahčea na Mali Kalemegdan što je oduševilo veći deo navijača srpskog kluba. Makedonski reprezentativac je tri puta u karijeri osvajao Evroligu, a nije tajna da je veliki navijač Crvene zvezde u kojoj je svojevremeno proveo dve sezone.

foto: AP

Pre početka svoje nove epizode u Zvezdi Pero Antić se oprostio od Fenerbahčeove "porodice" putem Instagrama.

Italija u sredu igra sa Srbijom, ali su Datomeove reči upućene Crvenoj zvezdi, a ne Saletovim Orlovima! (FOTO)

- Prethodne dve godine predstavljale su prelepo iskustvo. Mnogo nezaboravnih trenutaka, poput osvajanja Evrolige sa grupom sjajnih saigrača, trenera, stručnjaka i radnika u klubu. Ne postoje reči da se opiše zahvalnost koju osećam za podršku koju sam dobio ovde. Hvala vam na svemu, Fenerbahčeovoj porodici želim sve najbolje u godinama koje slede - napisao je Antić na Instagramu. Makedonac je sa crveno-belima potpisao jednogodišnji ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za ekipu koja je potpuno rekonstruisana tokom leta i koju će sa klupe voditi novi trener.

BONUS VIDEO: Himna Turske pred meč sa Španijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.