VUJOŠEVIĆ O ZDRAVLJU I EUROBASKETU: Sam sam sebe doveo u ovakvu situaciju! Srbija ima karakter i moralan odnos prema dresu!
Foto: Dado Đilas

veruje u naše momke

VUJOŠEVIĆ O ZDRAVLJU I EUROBASKETU: Sam sam sebe doveo u ovakvu situaciju! Srbija ima karakter i moralan odnos prema dresu!

Trofejni stručnjak smatra da bi velika stvar za naš tim bilo osvajanje medalje u Istanbulu usled svih problema sa povredama

Objavljeno:

Duško Vujošević je pre nekoliko dana napustio VMA i sada se oporavlja u svom domu u Beogradu.

Trofejni stručnjak na svu sreću izbegao je teže posledice usled pojave gangrenoznosti na prstu na nozi kao posledice višegodišnje borbe sa dijabetesom.

foto: Saša Pavlić Koky

- Doveo sam sebe u ovakvu situaciju, jer nisam, spoznajom o dijabetesu, na vreme počeo da uzimam insulin misleći da je to ne znam ni šta je. Takođe problemi u Slovačkoj nisu bili samo gangrenozni, nego sam i dobio udarac. U tretmanu sam hiperbaričnom komorom, koju sam počeo da koristim još one godine kada je Partizan otišao na fajnal-for u Pariz i uzeo triplu krunu, posle NBA turneje kada su igrači bili iscrpljeni pred početak Evrolige, a mnogi ljudi ne znaju za njena i dejstva kiseonika - rekao je Vujošević za "Blic".

foto: Saša Pavlić Koky

On trenutno iz svo doma posmatra mečeve Evropskog prvenstva, a kada je reč o reprezentaciji Srbije i njenim šansama na Euorbasketu, kazao je sledeće:

- Medalja bi bila veliki uspeh u ovakvoj situaciji, kada reprezentacija ima toliko povređenih. Niko od favorita nema toliko problema kao Srbija. Nismo bez šansi, ali i bez obaveza ili traženja nečega. Mislim da neki igrači poput Lučića ili Milosavljevića, mogu dobro da iskoriste veću minutažu i priliku. Oni kao i ekipa imaju karakter, moralan odnos prema dresu i obavezama. Treba verovati, nadati se, ali i biti svestan koliko je teško.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.