BOMBA VEST: Milica Dabović se vraća u reprezentaciju Srbije! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Skroz neočekivano

BOMBA VEST: Milica Dabović se vraća u reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Potpuno neočekivane vesti je saopštila bivša kapitenka zlatne generacije srpskih košarkašica

Objavljeno:

Milica Dabović, bivša kapitenka najbolje generacije srpskih košarkašica, planira da se vrati magičnoj igri pod obručima, ali i u nacionalni tim Srbije.

Tridesetpetogodišnji plejmejker je trenutno u blaženom stanju, ali ima volju i želju da nakon rođenja deteta i oporavka, opet zaigra igru koja joj je toliko toga dala.

Poseban motiv joj je Evropsko prvenstvo koje će se 2019. godine igrati u Srbiji, i velika joj je želja da kao kapiten predvodi igračice na takmičenju u otadžbini.

foto: Dado Đilas

Planiram ponovo da profesionalno igram košarku. Ako bog da, nastupiću za našu selekciju na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Moj tata Milan jedva čeka da se porodim kako bi počeo da trenira sa mnom i da me sprema za parket - rekla je Milica za magazin "Story" i dodala da joj trenutno nedostaju treninzi.

- Sve mi je sada čudno. Veoma su mi neobične promene, svaki dan u ogledalu gledam koliki mi je stomak. Jedva čekam da se porodim i ponovo satima vežbam kako bih vratila mišiće. Tata mi je uvek govorio da u odnosu na to kako sam građena da mogu da igram do 40 godine.

foto: Dado Đilas

Podsećamo da se ona od nacionalnog tima oprostila posle Olimpijskih igara u Riju, kao i da je više puta govorila da je završila sa igračkom karijerom, ali očigledno ne može bez košarke.

Inače, sa reprezentacijom Srbije bila je šampionka Evrope 2015. godine i bronzana na Olimpijskim igrama 2016. godine.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs / Izvor: Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.