DUDI IVKOVIĆU NIKO NIJE ČESTITAO ULAZAK U KUĆU SLAVNIH: Ovo je era straha! Niko ne sme da mi priđe!
Foto: Dragan Kadić/Marina Lopičić

niko iz vlasti

DUDI IVKOVIĆU NIKO NIJE ČESTITAO ULAZAK U KUĆU SLAVNIH: Ovo je era straha! Niko ne sme da mi priđe!

Dušan Duda Ivković primljen je u košarkašku kuću slavnih u Alkobendasu

Objavljeno: 10:55h

Srpski trener Dušan Ivković izjavio je da je pitanje vaspitanja to što mu ministar omladine i sporta Vanja Udovičić nije čestitao ulazak u košarkašku Kuću slavnih.

Ni ove godine nema mesta za Simanića u Zvezdi! Uz njega još jedan napušta Mali Kalemegdan!

ZAGREVANJE ZA EUROBASKET - predstavljamo grupu C: Uz nas, ona nam je najvažnija, a tu su moćni Španci, napaljeni Hrvati, talentovani Crnogorci i košarkaški liliputanci! (FOTO) (VIDEO)

- Ovde je jedna era straha jer niko ne želi da mi priđe da mi čestita. Rekao sam da ne želim da budem disident niti da uđem u politiku. Ne bih nikoga da ističem, ali na ispraćaju košarkaša video sam Vanju Udovičića koji je krasan momak, ne mogu da kažem da ga je strah i da nije smeo da mi priđe među ostalim ministrima, ali mislim da je to stvar vaspitanja, ali me ne pogađa njegovo ponašanje - kazao je Ivković za televiziju N1. Dodao je da su mu bliski ljudi iz košarke čestitali. Govoreći o Pokretu slobodnih gradjana Ivković je kazao da prati šta radi Pokret i da je bilo ponuda da bude jedan od osnivača i član upravnog odbora, ali da on u 73 godini ne može da ulazi u bilo kakvu političku organizaciju i pokret.

foto: Damir Dervišagić

On je dodao da je lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković "svetla tačka i da bi on trebao da bude opozicioni kapital".

PRVI INTERVJU NIKOLE BULATOVIĆA POSLE DUGO VREMENA: Najkontroverzniji košarkaš s ovih prostora OTVORENO O SVEMU! (VIDEO)

Upitan o tome da li sebe može da zamisli ponovo u kampanji Ivković je kazao da ne može unapred da misli o tome. - Ono što sam uradio i doživeo u kampanji nisam zaslužio, ali mislim da to nisam uradio da bih se loše osećao i iza svega što sam rekao i dalje stojim - zaključio je Ivković.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.