SKUPŠTINA PARTIZANA: Peković predsednik, Vujošević pretio Mladenoviću, Pera Božić novi trener?

BURNO U HUMSKOJ

SKUPŠTINA PARTIZANA: Peković predsednik, Vujošević pretio Mladenoviću, Pera Božić novi trener?

Na Skupštini KK Partizan, nekadašnji centar "parnog valjka" i zvanično izabran, ali je sve proteklo u najavama smene dosadašnjeg trenera crno-belih
Objavljeno: 13:58h

Ono što se najavljivalo prethodnih dana, dobilo je potvrdu. Nikola Peković je i zvanično novi predsednik košarkaškog kluba Partizan, odlučeno je na današnjoj Skupštini crno-belih. Za potpredsednika Partizana imenovan je bivši kapiten crno-belih Miroslav Berić. Vujošević pretio Andriji Mladenoviću: Nemoj da ti zviznem šamarčinu!

Peković se odmah po završetku Skupštine obratio novinarima u Humskoj: - Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Došao sam s ciljem da se klub izvuče iz teške situacije. Ništa ne može preko noći, radićemo korak po korak, i nadam se da ćemo uz prave ljude rešiti probleme - rekao je Peković i dodao:
- Normalno je da ne mogu iz Amerike da radim punim kapacitetom, zbog čega sam kao svog zamenika predložio Miću, što su svi prihvatili. Pokušali smo da sastavimo Upravni odbor od ljudi koji su prijatelji Partizana. Za izlazak iz krize moramo da vidimo koliki je dug i prema kome, pa cemo videti šta su prioriteti. Trudio sam se ovih dana da se upoznam sa stanjem stvari, ali neću imati ništa konkretno da kažem do sednice UO. Nekadašnji košarkaš crno-belih rekao je i da još uvek nije odlučeno ko će biti trener Partizana u narednoj sezoni. Spekuliše se da bi Duška Vujoševića mogao da zameni Petar Božić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.