MOMCI, VI STE VEĆ ISPUNILI OČEKIVANJA: Prejaki Amerikanci i umor zaustavili srpske studente u polufinalu Univerzijade!
Foto: KSS

svaka čast svakako

MOMCI, VI STE VEĆ ISPUNILI OČEKIVANJA: Prejaki Amerikanci i umor zaustavili srpske studente u polufinalu Univerzijade!

Moraju sada dati sve od sebe, jer bi im i bronzano odličje bilo prava nagrada za sve što su uradili i žrtvovali, za razliku od nekih drugih

Objavljeno: 09:31h

Više nije moglo! Srpska univerzitetska košarkaška reprezentacija poražena je u polufinalu Univerzijade od moćnih Amerikanaca 93:61.

Nisu mogli ovo naši momci veliko srca da u samo 24 časa na prave i drugi podvig, nakon što su se vratili iz mrtvih u meču sa Fincima, ali to niko i nije očekivao od njih.

Ekipa igrača koju je okupio Dejan Todorović i koja je bila otpisana, jer je prethodno stiglo čak 25 otkaza, premašila je očekivanja svih još davno i zato zaslužuju da im se skine kapa.

Što se tiče same utakmice protiv selekcije SAD, preveliki umor i potrošnja bili su ključni u tome da se pruži nešto jači otpor svakako kvalitetnijem protivniku.

foto: Printscreen/fisu.net

Najbolji u našem timu bio je Marko Tejić sa 12 poena i Ilija Đoković je dodao 10. Amerikance je predvodio Edvards sa 31 poenom.

Interesantno je da je za tim SAD igrao i momak po imenu Aleksandar Stefanović, sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Ljubiše Stefanovića.

foto: Printscreen/fisu.net

Srpski strudenti sada sve adute bacaju u borbu za bronzanu medalju, gde će čekati poraženog iz meča Litvanija - Letonija, jer odličje na Univerzijadi bi bilo najlepša nagrada i kruna za ove momke koji su za razliku od nekih drugih pokazali kako se voli zemlja i bili spremni da se odreknu svega zbog njenog uspeha.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.