AMERIKA JE ZANEMELA! Ništa od najvećeg trejda sezone?! (FOTO)
Foto: Reuters

OTKUD SAD OVO?

AMERIKA JE ZANEMELA! Ništa od najvećeg trejda sezone?! (FOTO)

Ovo skoro niko nije očekivao... Znalo se da nije sto posto spreman, ali novinari preko bare javljaju šokantne informacije

Objavljeno:

Kako prenosi američki košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski, najveći trejd leta i cele sezone između Klivlenda i Bostona mogao bi da bude otkazan.

Posle šokantnog zahteva za trejd od strane Kajrija Irvinga, Kavsi su dugo vagali i na kraju odlučili da ga pošalju u Masačusets, u zamenu za Ajzeu Tomasa, Džeja Kraudera, Anta Žižića i zaštićenog pika prve runde na narednom draftu.

BRUTALNO I MORBIDNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)

Ali, ovaj novinar ESPN, koji je uvek dobro upućen u dešavanja na "trejd pijaci" saznaje da Tomas i dalje ima problema sa povredom kuka, zbog koje je morao da završi prošlu sezonu ranije.

foto: Reuters

- Situacija je veoma osetljiva - prenosi Vojnarovski stav uprave vicešampiona NBA lige, dok postoji opcija da se ceo posao otkaže.

Postoji mogućnost i da Klivlend izvrši dodatni pritisak na Boston, posle saznanja o zdravlju jednog od najboljih plejeva lige, kako bi eventualno dobili prava na još nekog pika Seltiksa.

Malo je reći - TOP NAPADAČ! Partizan je odlučio, ovo je Đurđevićev naslednik! (FOTO)

Što se tiče Kajrija Irvinga, on će lekarske preglede obaviti tokom dana.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.