Trebalo je da pišu istoriju, ali su to uradili drugi umesto njih! (VIDEO)

MOGLI SU DA IMAJU SVE

Trebalo je da pišu istoriju, ali su to uradili drugi umesto njih! (VIDEO)

Predstavljamo vam 10 najgorih prvih pikova sa NBA drafta
Objavljeno: 00:23h
Entoni Benet Minesote Timbervulvsa
pre nekoliko dana novi tim Nemanje Bjelice otpustio je igrača koji je toliko obećavao. Zbog profesora Bjelice šut karta za 1. pika sa NBA drafta! Predstavljamo vam 10 najgorih "najboljih" igrača sa NBA drafta.
POBEDNIK OVE LISTE - Entoni Benet! (Izabran 2013. godine) Klubovi: Klivlend, Minesota Prvi Kanađanin koji je uspeo da bude prvi pik na draftu razočarao je sve stručnjake, pogotovo "vukove" iz Minesote. Teško da će ikada opravdati renome koji je imao na draftu.
Greg Oden (Izabran 2007. godine) Klubovi: Portland, Majami Hit Oden je bio sklon povredama, a to Trejlblejzersi nisu znali. Odigrao je mali broj utakmica sa velikim pauzama, a beležio je 9,4 poena uz 7,3 skoka po meču. Trenutno je u Kini.
Kvame Braun (Izabran 2001. godine) Klubovi: Vašington, LA Lejkers, Filadelfija Četiri godine je proveo u Vizardsima koji nisu imali strpljenja za njega, a ostaće upamćen kao veliki promašaj jer je na draftu bio ispred Paua Gasola, Džejsona Ričardsona i drugih.
Majkl Olovokendi (Izabran 1998. godine) Klubovi: Kinder Bolonja, LA Klipers, Minesota i Boston Na draftu je iza sebe ostavio velikog Dirka Novickog, Pola Pirsa i Vinsa Kartera, nikada nije opravdao svoj veliki talenat. Mizeran prosek od 8,3 poena po meču.
Džo Smit (Izabran 1995. godine) Klubovi: 12 ekipa za 16 godina karijere Golden Stejt ga je izabrao, a ispostavio se kao jedan od najgorih u istoriji. Sjajan posao koji je obavljao na koledžu nije uspeo da prenese na NBA terene.
Pervis Elison (Izabran 1989. godine) Klubovi: Sakramento, Vašington Zbog povrede je više vremena provodio po lekarima nego na terenu, a i dve solidne sezone nisu uspele da opravdaju titulu "prvog pika" na draftu.
Kent Benson (Izabran 1977. godine) Klubovi: Milvoki, Detroit Očajan centar koji nije mogao da prebaci osam poena po meču za dve sezone, imao je sukob sa Abdul-Džabarom prilikom kojeg mu je nekadašnji centar Lejkersa slomio vilicu.
LaRu Martin (Izabran 1972. godine) Klubovi: Portland Portland ga je izabrao kao dominantnog centra koji će parirati velikom Karim Abdul-Džabaru, ali je proveo nesrećnih četiri godine u Trejlblejzersima koje su bile ispod proseka.
Bil MekGil (Izabran 1962. godine) Klubovi: Čikago Igrač koji je na koledžu postizao skoro 40 poena po utakmici, pretio je da bude novi Vilt Čemberlen. Samo tri sezone i nešto više od 10 poena po meču nisu zadovoljili čelnike NBA lige. Mark Vorkmen (Izabran 1952. godine) Klubovi: Milvoki i Baltimor Po jednu sezonu je nastupao za ove dve ekipe, a ključna stvar zbog koje se nije zadržao u NBA jesu prosečnih pet poena po meču.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.