POBEDA ZA DULETA! (FOTO)
Foto: EPA/Stefan Jerrevangtt

SJAJAN USPEH

POBEDA ZA DULETA! (FOTO)

Ekipa Bosne i Hercegovine plasirala se u sledeći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019

Objavljeno: 21:09h

Reprezentacija Bosne i Hercegovine prebrodila je pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo i od novembra će nastaviti da se bori za mesto na smotri najboljih, u Kini 2019. godine. "Zmajevi" su u odlučujućem meču savladali Jermeniju u Jerevanu, rezultatom 66:83 (25:24, 16:20, 21:21, 4:18). Bez selektora Duška Vujoševića, koji je u četvrtak iz Slovačke hitno prebačen u Beograd na bolničko lečenje, Džanan Musa i drugovi odigrali su odličan meč pod vođstvom pomoćnog trenera Mensura Bajramovića, naročito u drugom poluvremenu.

Treću četvrtinu počeli su serijom od 10:0 i poveli 54:41, a nakon što je domaćin prišao na 65:62, Bosanci u poslednjem kvartalu nisu primili ni poen čak osam i po minuta. Najefikasniji su bili Musa sa 21, novi centar Partizana Obrad Tomić sa 16 i Edin Atić sa 15 poena, dok je Jermeniju sa 22 poena predvodio naturalizovani Amerikanac Rajan Boutrajt, prošle sezone član Cedevite. Iz A grupe dalje ide i Švedska, koja je takođe ostvarila skor 4-2.

foto: Printscreen

PAKAO! Može li gore? Zar sad i ON? Srbija se nije ni nadala ovako lošim vestima iz tabora Orlova pred Eurobasket! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.