ĐORĐEVIĆ APELUJE: Ovo ne sme da se ponavlja, takav odnos gubi utakmicu na Eurobasketu! (FOTO)
Foto: Profimedia

UVEK REALAN

ĐORĐEVIĆ APELUJE: Ovo ne sme da se ponavlja, takav odnos gubi utakmicu na Eurobasketu! (FOTO)

'Orlovi' su nastavili s trijumfima u okviru priprema za Eurobasket pošto su na otvaranju turnira u Hamburgu bili bolji od Poljske (85:78)

Objavljeno: 09:14h

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević indirektno je kritikovao igrače posle pobede nad Poljskom, istakavši da bilo kakvo opuštanje može biti kobno.

- Tvrda utakmica protiv ekipe koja je prva od svih krenula sa pripremama i trening mečevima. Poljaci su uigrana šuterska ekipa, sa dobrim atletskim predispozicijama. Bila je ovo odlična utakmica za nas. U dva-tri navrata smo dolazili do prednosti od 12 poena, ali kao da smo očekivali da se protivnik sam preda - istakao je Đorđević.

foto: Marina Lopičić

'Orlovi' su nastavili s trijumfima u okviru priprema za Evropsko prvenstvo pošto su na otvaranju turnira u Hamburgu bili bolji od Poljske (85:78).

- Pojedini igrači moraju da shvate da na Evropskom prvenstvu takav odnos za nekoliko sekundi utakmicu može da odvede u potpuno drugom smeru i to ne sme da se ponavlja. Na kraju, ostvarili smo solidnu pobedu, u najvećem delu smo kontrolisali igru i rezultat, izuzimajući početnih nekoliko minuta. U utakmicu moramo da uđemo dobrom odbranom i na tome moramo da insistiramo - apelovao je selektor.

Sledeću utakmicu na Superkupu u Hamburgu naša reprezentacija igra u subotu protiv Rusije od 20 časova.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.