SPEKTAKL! Posle Eurobasketa, reprezentacija će odigrati još jedan meč? Svaki pravi Srbin će biti ponosan kada vidi gde! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pa nego!

SPEKTAKL! Posle Eurobasketa, reprezentacija će odigrati još jedan meč? Svaki pravi Srbin će biti ponosan kada vidi gde! (FOTO)

Hala će biti puna, a atmosfera porodična i prijateljska

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacije Srbije ponovo će igrati u Republici Srpskoj, ali termin kao i protivnik "orlovima" u revijalnom meču biće naknadno određen.

EL KLASIKO VIŠE NEĆE BITI ISTI! Sergej Milinković Savić se seli u Španiju i postaje najskuplji Srbin u istoriji!? (VIDEO)

foto: Marina Lopičić

- Razgovarao sam sa Predragom Danilovićem, predsednikom Košarkaškog saveza Srbije i dogovoreno je da košarkaši Srbije odigraju revijalnu utakmicu. Oni su uvek dobrodošli i radujemo se što ćemo ih ponovo ugostiti, ali ne znamo da li će to biti ove godine nakon Evropskog prvenstva ili sledeće. Sve zavisi od njihovih obaveza, ali ono što mogu reći jeste da je ta utakmica bitna zbog promocije košarke i sporta uopšte - rekao je Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra za sport u Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS, koji se sa Danilovićem sastao u Beogradu.

Trener Detroita potvrdio vesti koje je čekao Bobi Marjanović, ali i svi Srbi! (FOTO)

PRONAĐEN VESLAČ, MAJKA U SUZAMA! U bolnici je u Berlinu, još se ništa ne zna o nestanku!

(Espreso.co.rs/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.