NAVIJAČICA DIGLA REGION NA NOGE: Slika koju mora da vidi svaki Srbin i svaki Hrvat, a političari u nju da gledaju svakog dana! (FOTO)
Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

bravo, devojčice

NAVIJAČICA DIGLA REGION NA NOGE: Slika koju mora da vidi svaki Srbin i svaki Hrvat, a političari u nju da gledaju svakog dana! (FOTO)

Još jednu životnu lekciju smo dobili o odnosima dva naroda tokom Evropskog prvenstva za juniorke u košarci

Objavljeno:

Održale su mlade košarkašice Srbije i Hrvatske lekciju iz života i prijateljstva i drugarstva svima na Balkanu, a posebno političarima i onima koji i dalje ubacuju zrna mržnje između srpskog i hrvatskog naroda.

MLADE KOŠARKAŠICE OBJASNILE SVIMA NA BALKANU! Srbija ušla u finale EP, Hrvatice im pripremile IZNENAĐENJE ŽIVOTA! (VIDEO)

A kolika je to glupost najbolje su nam pokazale devojke, koje igraju za juniorske reprezentacije dve zemlje i koje su zajedno učestvovale na Evropskom prvenstvu u Šopronu.

Nakon što su Hrvatice priredile same sjajan doček Srpkinjama u hotelu posle plasmana u finale, i na tribinama je tokom meča za titulu viđen momenat koji pokazuje da ne sme biti nikakvog neprijateljstva, već samo međusobne podrške između dva naroda.

Tako je jedna devojka bodrila naš tim u majici Hrvatske, dok joj je preko lica bojom bilo ispisano Srbija, a to možete videti OVDE.

Svaka čast za nju! Neka nam svima ona bude put i primer.

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.