Kalinihta, braćo, jer THIS IS SRBIJA! Strašna Srbija! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

trofej beograda!

Kalinihta, braćo, jer THIS IS SRBIJA! Strašna Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste pratiti uz naš dobro poznati lajv-blog

Objavljeno: 11:01h

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je fenomenalnu utakmicu protiv Grčke na Trofeju Beograda.

SRBIJA JE ZEMLJA KOŠARKE! Mlade košarkašice u finalu Evropskog prvenstva! (FOTO)

Orlovi su od početka stavili do znanja da se Grci neće pitati ni za šta na ovoj utakmici i već u prvoj četvrtini imali su prednost od osam poena.

Ova prednost je iz minuta u minut rasla i reprezentaciji Grčke je ostalo da se nadaju da će izabranici Aleksandra Đorđevića biti što blaži i da će razlika na kraju susreta biti što manja.

Ipak, naši su odlučili da nastave da gaze protivnika, trojke su šutirali gotovo perfektno i na kraju su došli do pobede rezultatom 93:61.

Fenomenalno su iskoristili naši košarkaši svaki minut na terenu i ako se po jutru dan poznaje Orlovi bi mogli da naprave veliki rezultat na Eurobasketu.

Danas na terenu nije bilo Simonovića i Nedovića koji su pod velikim znakom pitanja za nastup na predstojećem Eurobasketu, a nije bilo ni kapitena Teodosića i Raduljice.

Tako se kult prenosi s kolena na koleno: Stefan Marković je ponovo oduševio Srbiju, ko kaže da mu je dosta reprezentacije? (FOTO)

To se nije osetilo u igri Srbije u kojoj su se svi igrači upisali u strelce, a najbolji u našoj reprezentaciji bili su Bogdan Bogdanović sa 14, Lučić sa 13 i Boban Marjanović su 11 poena. Bogdan Bogdanović je imao čak i 9 asistencija što dovoljno govori koliko su naši reprezentativci bili dominantni.

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste pratiti uz naš dobro poznati lajv-blog

Srbija - Grčka 93:61 (23:15, 22:7, 21:14, 27:25)

Srbija: Mačvan, Bogdanović, Kalinić, Lučić, Milosavljević, Birčević, Štimac, Lazić, Micić, Gudurić, Jović, Kuzmić, Marjanović.

Grčka: Kalates, Burusis, Slukas, Papas, Larencakis, Papađanis, Printezis, Papanikolau, Mancaris, Agravanis, Papapetru, Mitoglou.

22:45 - Dobili su naši reprezentativci i poslednji period igre i to rezultatom 27:25. Ako se po jutru dan poznaje naši reprezentativci imaju realnu šansu za osvajanje jedne od medalja na Eurobasketu.

22:20 - Gde su stali u drugoj, nastavili su naši reprezentativci u trećoj četvrtini. Fenomenalna igra Orlova i prednost posle treće četvrtine je čak 30 poena.

foto: Espreso

21:45 - Rapsodija Orlova! Reprezentativci Grčke su u nok-daunu ne znaju šta ih je snašlo. Ovo stvarno deluje fenomenalno i ako izabranici Aleksandra Đorđevića nastave sa igrom koju pružaju mogli bi potpuno da ponize Grke. Najbolji u našoj ekipi trenutno su Lučić sa osam i Bogdanović sa šest poena, a naši su u jednom trenutku imali čak i 27 poena prednosti.

foto: Espreso

21:25 - Fenomenalno igraju košarkaši Srbije i u napadu i u odbrani, ukoliko nastave ovako Grci neće lepo da se provedu. Rezultat posle prve četvrtine je 23:15 za Orlove.

foto: Espreso

21:00 - Prva petorka Srbije na ovoj utakmici biće Kuzmić, Birčević, Jović, Bogdanović i Lučić , a za Grke će početi Burusis, Kalates, Papanikolau, Papas i Printezis. Utakmica je počela.

20:45 - Tribine dvorane Aleksandar Nikolić su popunjene do poslednjeg mesta i sve je spremno za početak spektakla.

foto: Espreso

20:40 - U sastavu reprezentacije Grčke na ovoj utakmici neće biti Janisa Adetokumba jednog od najboljih košarkaša u toj selekciji. Njega je publika u hali Pionir pozdravila gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

foto: Espreso

20:30 - Grčki košarkaši su dočekani aplauzima od strane srpskih navijača.

foto: Espreso

20:25 - Orlovi će na ovoj utakmici imati podršku i velikog navijača Partizana Miše Tumbasa.

foto: Espreso

20:20 - Naši košarkaši počeli su sa zagrevanjem za utakmicu protiv Grčke.

foto: Espreso

20:15 - Evo i zvaničnih sastava za ovu utakmicu.

foto: Espreso

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.