ODAKLE, BRE, NAMA TO?! Muta Nikolić se oglasio povodom slučaja Aranitović, sada znamo pravu istinu! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

RAZOTKRIVENO...

ODAKLE, BRE, NAMA TO?! Muta Nikolić se oglasio povodom slučaja Aranitović, sada znamo pravu istinu! (FOTO)

Nebojša Čović je rekao jedno, Dragan Todorić potpuno drugo, a trener Partizana za Espreso objašnjava ko je zaista govorio istinu

Objavljeno: 18:27h

Od momenta kada je Aleksandar Aranitović prešao iz Crvene zvezde u Partizan, povela se priča oko toga za koliko novca je otišao.

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Poznata je sudbina Vanje Marinkovića! (FOTO)

Prvo se oglasio Nebojša Čović koji je rekao da su crno-beli morali da odvoje 100.000 evra kako bi doveli ovog talentovanog košarkaša. Onda je, istog dana, i sportski direktor Partizana Dragan Todorić istakao da za Aranitovića nije plaćeno apsolutno ništa.

foto: kkcrvenazvezda.rs

A, pošto javnost nije mogla da se odluči kome da veruje, mi smo pitali Miroslava Mutu Nikolića ko ovde govori istinu, kao i da li je moguće da je klub iz Humske odvojio ovoliko novca za bilo koga...

ESPRESO SAZNAJE: Partizan je dobio najveće moguće pojačanje! (FOTO)

- Odakle, bre, nama 100.000 evra. Iskreno, više verujem u Todorićeve reči, ne postoji mogućnost da smo mi nekoga platili toliko novca - rekao je popularni Muta ze Espreso.

foto: Dado Đilas

Dakle, renomirani stručnjak u koga Srbija oduvek ima poverenja (a, kako i ne bi, šta je sve uradio za njenu košarku), razjasnio je situaciju, a vi u velikom intervjuu koji će na Espreso.co.rs izaći u nedelju pročitajte još mnogo toga što može da zanima Grobare, ali i sve ljubitelje košarke u Srbiji, s obzirom na to da smo sa legendarnim stručnjakom pričali i o reprezentaciji pred Eurobasket.

Nova košarkaška izdaja je upravo počinjena! (FOTO)

BONUS VIDEO: Mihajlo Andrić izazvan 1 na 1 na prvom treningu Partizana

(Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.