DA LI TREBA DA SE ZABRINEMO? Đorđević jasan kao dan: Ovo nas je jako poremetilo! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Iskren, kao i uvek

DA LI TREBA DA SE ZABRINEMO? Đorđević jasan kao dan: Ovo nas je jako poremetilo! (FOTO)

- Posle perioda na planini, očekuje nas faza adaptacije i polako treba da ulazimo u takmičarski ritam. Ima još puno stvari na kojima treba da radimo, ali sve je to normalan proces priprema za veliko takmičenje - istakao je selektor Srbije

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu završava prvu fazu priprema za šampionat Evrope u Turskoj i posle dve nedelje rada na Kopaoniku stiže u glavni grad gde će predstojećeg vikenda igrati na "Trofeju Beograda" protiv selekcija Grčke i Crne Gore.

KAD SE TOGA SETIM, PROĐE ME JEZA! Fudbaler Dinama je 1991. sreo Arkana u tunelu, a ono što mu je ovaj pokazao, proganja ga decenijama! (VIDEO)

- Dobro smo radili na Kopaoniku, kao i uvek, igrači su imali odličan odnos prema radu i dresu koji nose. Uslovi su bili besprekorni, organizacija priprema takođ, još jednom želim da se zahvalim "MK grupi" na pomoći. Odluka da produžimo boravak bila je dobra, jer je u Beogradu velika vrućina, dok je na planini mnogo prijatnije. Ono što nas je poremetilo bile su povrede Marka Simonovića i Nemanje Nedovića, manje probleme imao je i Miroslav Raduljica, ali danas je svih 15 igrača treniralo i očekujem da će posle sutrašnjeg slobodnog dana, od petka, i Raduljica trenirati punim intenzitetom - rekao je Đorđević za sajt KSS.

foto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima ekipa će na "Trofeju Beograda" imati dve kvalitetne provere protiv izuzetno jakih rivala kao što su Grčka i Crna Gora.

IMAMO POBEDNIKA, GASITE INTERNET! Postigli su gol, a loptu nisu NI PIPNULI! (VIDEO)

- Posle perioda na planini, očekuje nas faza adaptacije i polako treba da ulazimo u takmičarski ritam. Ima još puno stvari na kojima treba da radimo, ali sve je to normalan proces priprema za veliko takmičenje. Voleli bismo da publika napuni dvoranu "Aleksandar Nikolić" i da na lep način počnemo seriju pripremnih utakmica pred Evropski šampionat - poručio je Đorđević.

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs/KSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.