Prvi intervju najzvučnijeg pojačanja Zvezde od kada je potpisao: Bilo mi je čudno kada sam dobio sliku od Delija! (FOTO)
Foto: Fonet

veliki korak u njegovoj karijeri

Prvi intervju najzvučnijeg pojačanja Zvezde od kada je potpisao: Bilo mi je čudno kada sam dobio sliku od Delija! (FOTO)

Amerikanac sa pasošem Dominikanske republike je rekao da jedva čeka da zaigra pred navijačima crveno-belih

Objavljeno:

Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u dosadašnjem prelaznom roku, Džejms Feldin, konačno je dao izjavu povodom dolaska na Mali Kalemegdan.

Bivši igrač Panatinaikosa je govorio za grčke medije o svojoj odluci da pojača šampiona Srbije i ABA lige, rekavši da je uzbuđen što dolazi u klub takve tradicije i istorije.

foto: Fonet

- Uzbuđen sam što sam napravio veliki korak u mojoj karijeri. Dolazim u klub sa dugom istorijom i jedva čekam da zaigram. Igraću pred sjajnim navijačima i u vreloj atmosferi, što sam već iskusio u OAKA dvorani. Drago mi je što im priliku da vidim razliku između dve zemlje, Panatinaikosa i Zvezde, u lepom gradu - rekao je Feldin.

Amerikanac je rekao da mu je delovalo "čudno" što je potpisao za crveno-bele u početku, kada je dobijao poruke od Delija.

- Mnogo sam poruka dobio na društvenim mrežama, bilo mi je i čudno kada sam sliku sa dresom Crvene zvezde stavio na Instagram. Sve je to deo posla, moraju da razumeju navijači Panatinaikosa kada dođem u Atinu. Odluku sam doneo zbog moje budućnosti. Ne mogu osećanja da stavim ispred moje budućnosti.

Kako je sam istakao, u finišu prošle sezone nije bio dobar u dresu Panatinaikosa i želi da to popravi u srpskom klubu.

- Imao sam neke loše igre, bilo je mnogo priča o meni, ali to nema nikakve veze sa predsednikom ili trenerom - kazao je on.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.