AMERIČKI NOVINARI REKLI SVOJE: Jokić na trećem mestu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet

ovo su mu šanse za Ol star

AMERIČKI NOVINARI REKLI SVOJE: Jokić na trećem mestu! (FOTO) (VIDEO)

Američki mediji napravili su veliku anketu na kojoj se Nikola Jokić našao u samom vrhu

Objavljeno:

Američki ESPN je napravio veliku anketu među novinarima koji prate NBA, a na pitanje ko bi od košarkaša mogao da prvi put u karijeri zaigra na sledećoj Ol star utakmici u samom vrhu liste nalazi se ime Nikole Jokića.

PRAVIMO ŽURKU U JASENOVCU, POVEDI MAJKU I SESTRU! Dok su mladi srpski košarkaši osvajali zlato, na Jutjubu su ratovali Srbi, Hrvati, Albanci i Bošnjaci! (FOTO)

Centar Denver Nagetsa zauzeo je treće mesto u ovoj anketi, a ispred njega su bili samo Karl Entoni Tauns i Kristaps Porzingis.

Nikola Jokić je na trećem mestu ove liste izjednačen sa Džoelom Embidom i Rudi Goberom, a iza sebe je ostavio Bredlija Bila i Hasana Vajtsajda.

Žofri Lovernj ostao zatečen kad je čuo šta ga pita novinar! Odgovor je bio samo jedan - prst na tetovaži! (FOTO) (VIDEO)

Evo i obrazloženja koje objašnjava Jokićev visok plasman na ovoj listi:

- Samo su dva NBA košarkaša imala veći rejting efikasnosti od Jokića, kada se računaju utakmice odgirane posle Božića. Jedan od te dvojice je na kraju bio MVP lige (Rasel Vestbruk), a onaj drugi je jedini igrač koji je bio i u idealnoj NBA petorci šampionata, i u idealnoj defanzivnoj postavi (Kavai Lenard). Tokom pomenutog perioda, Jokić je po meču prosečno ostvarivao 19,8 poena, 11,2 skoka, 5,8 asistencija, a pritom je šutirao sa 58% uspešnosti iz igre. Ako nastavi gde je stao, a Nagetsi naprave iskorak posle dovođenja Pola Milsapa, Jokić bi trebalo da bude ozbiljan kandidat za Ol-star utakmicu - navodi ESPN.

Videćemo da li će Srbin ispuniti očekivanja američkih medija i izboriti mesto u utakmici svih zvezda NBA lige.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.