Ko je Jovićeva zamena u Zvezdi? Levoruki drugar Kristapsa Porzingisa, a evo šta Delije mogu da očekuju od njega! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

odlično pojačanje!

Ko je Jovićeva zamena u Zvezdi? Levoruki drugar Kristapsa Porzingisa, a evo šta Delije mogu da očekuju od njega! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kako će se mladi plejmejker uklopiti u sistem Dušana Alimpijevića

Objavljeno:

Nikola Radičević je jedno od najvećih pojačanja košarkaškog kluba Crvena zvezda u ovom prelaznom roku.

ZLATNI ORLIĆI MIŠKOVIĆ I PECARSKI SINOVI SU KOŠARKAŠA ZVEZDE I PARTIZANA: Otkrivaju da li kreću stopama očeva! (VIDEO)

Igrač koga su želeli i crveno i crno-beli odlučio se da pojača redove aktuelnog šampiona Srbije.

On je za Mozzartsport govorio o temama koje zanimaju sve navijače Crvene zvezde.

- Čast je biti igrač Zvezde, ali i obaveza da treniram još jače, da igram dobro i da se trudim. Sigurno da znamo šta znači Zvezda u Srbiji, velika čast za mene - rekao je Radičević i nastavio:

- Ne osećam nikakav pritisak. Naravno da postoji velika doza odgovornosti, prvenstveno zbog pozicije koju igram, drugo i zbog načina na koji Zvezda želi da igra i zbog onoga što igranje za Zvezdu nosi. Želite da osvajate trofeje i igrate svaku utakmicu maksimalno. Imam veliku odgovornost, ali spreman sam. Da nisam spreman, sigurno se ne bih odlučio na ovaj korak. Tu sam da naporno radim. Da se trudim i da zaradim poverenje trenera.

Levoruki plejmejker je za kraj otkrio i dve jako zanimljive stvari:

- Levoruk sam, ali to je manje bitno volim ja da prodirem i levo i desno. Volim da igram brzo u tranziciji, dolazim iz Španije. Pet godina sam bio tamo, mogu da kažem da sam neka vrsta španske škole. Tamo sam naučio seniorsku košarku, tako da volim da igram brzo. I to je nešto što ću se truditi da donesem uz to što trener bude tražio - rekao je Radičević i nastavio:

IGRAČ KOJI OBOŽAVA DA IGRA ZA ZVEZDINE DŽELATE: Sada je za 7 miliona iz jednog prešao u drugog! (FOTO) (VIDEO)

- Igrao sam sa Porzingisom, Ernangomezom, Satoranskim koji je sada u Vašingtonu. Sa dosta igrača. Mi smo čak i draftovani iste godine, Kristaps, Vili i ja. Kristaps mi je sjajan drugar. Sa njim sam još u kontaktu i rekao mi je da mu je jako drago što sam prelaskom u Zvezdu napravio iskorak u svojoj karijeri - zaključio je za Mozzartsport novi Nikola Radičević.

Crvena zvezda je počela pripreme za novu sezonu u kojoj brani tri trofeja osvojena u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba.

BONUS VIDEO: Dolazak odbojkašica Srbije u Beograd posle bronze na Gran priju

(Espreso.co.rs/ Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.