Kakvo priznanje za Nikolu Jokića! Bolji je od Stefa Karija, a ispred njega su samo Lebron Džejms i još dva igrača! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

fenomenalno!

Kakvo priznanje za Nikolu Jokića! Bolji je od Stefa Karija, a ispred njega su samo Lebron Džejms i još dva igrača! (FOTO) (VIDEO)

Srbin je na ceni u najjačoj ligi sveta

Objavljeno:

Novo priznanje iz NBA lige stiglo je na adresu Nikole Jokića.

JUŽNA AMERIKA NAM NIJE NI DO KOLENA! Ovo su najluđi srpski turniri u malom fudbalu! A, ja sam ih sve odigrao (FOTO) (VIDEO)

Američki sajt "Fadeaway world" napravio je listu deset najnesebičnijih igrača u NBA ligi, a Jokić se nalazi među najboljih pet.

Centar Denver Nagetsa rangiran je kao četvrti najnesebičniji igrač, a ispred njega bili su samo Lebron Džejms, Kris Pol i Drejmond Grin.

"Fadeaway" navodi da je Srbin došao u NBA ligu kao još jedan igrač iz Evrope koji bi delio minutažu sa Nurkićem, međutim kada su mu dati "ključevi" napada, Nikola se pokazao kao jedan od najboljih visokih igrača u ligi.

EMOCIJE KLJUČAJU: Osećam se NIKAKO! Partizan je više od kluba! Bila bi mi čast da nastupim pred punim JNA! (FOTO) (VIDEO)

Brzo je postao jedan od najboljih asistenata lige i ne samo kod visokih igrača, već uopšte, navodi ovaj portal.

Bogdane, da li se plašiš? Zvezda NBA lige ne može da dočeka utakmicu protiv Sakramenta! (FOTO) (VIDEO)

Nikola Jokić je iza sebe ostavio neke od zvezda NBA lige od kojih je sigurno najveća Stef Kari.

foto: AP

Redosled igrača na ovoj listi je sledeći: Lebron Džejms, Kris Pol, Drejmond Grin, Nikola Jokić, Deron Vilijams, Stef Kari, Mark Gasol, Boris Dijao, Riki Rubio i Režon Rondo.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.