MAJKO MOJA MILA... U Srbiji je upravo uvedeno NAJGLUPLJE košarkaško pravilo za koje smo čuli u celom životu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

UŠTINITE NAS, SANJAMO!

MAJKO MOJA MILA... U Srbiji je upravo uvedeno NAJGLUPLJE košarkaško pravilo za koje smo čuli u celom životu! (FOTO) (VIDEO)

Da li je ovo realno?! Pravila, pravila, da bi me udavila...

Objavljeno:

Uštinite nas, mislimo da sanjamo! E, sada, da li je noćna mora ili običan san, i dalje ne znamo da ocenimo?

Đorđević: Igrači moraju pod hitno da shvate gde su i da prestanu da razmišljaju samo o sebi! (FOTO)

Posle dobro poznatog pravila po kome ni na +35 stepeni treneri i članovi stručnih štabova ne smeju da skidaju sakoe, sada su i sudije na udaru nebuloznih "uputstava".

Naime, od ove sezone, u našem najvažnijem i najtrofejnijem kolektivnom sportu, nećete moći da budete arbitar ukoliko imate imalo problema sa kilažom.

Tačnije, citiramo, ukoliko sudijin stomak, kada stane tako da ga neko gleda iz profila, prevazilazi širinu grudnog koša, biće mu oduzeta licenca, sve dok ne dovede svoje fizičko stanje na zadovoljavajući nivo.

Ako hoće da Partizan bude povlašćen u plej-ofu, Grobari stvarno moraju da navijaju za Zvezdu, ali i za još pet klubova! (VIDEO)

Odista bizarno, pa ne mora košarkaški sudija da pretrči bogzna koliko kilometara po meču... Da je fudbal u pitanju, pa i u redu, ali setite se samo engleskog sudije Fila Dauda... Pa, on ima veći stomak od pola naše redakcije, a pretrči blizu deset kilometara po meču!

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.