Došlo vreme da je Olimpija favorit protiv Partizana u Pioniru?!

aba liga

Došlo vreme da je Olimpija favorit protiv Partizana u Pioniru?!

Trener Partizana, Petar Božić nada se pobedi njegove ekipe protiv Ljubljancana
Objavljeno: 15:33h

Trener košarkaša Partizana Petar Božić prepustio je Olimpiju ulogu favorita u utakmici ABA lige, ali dodao da veruje da njegov tim može da napravi iznenađenje. - Olimpija dolazi iz Nemačke sa velikim samopouzdanjem gde je ostvarila važnu pobedu i praktično obezbedila prolazak u drugu fazu Evrokupa. Sa druge strane, mi posle utakmice u Zagrebu, gde smo imali dosta dobrih momenata u igri, dočekujemo ih na svom terenu. Nadam se da ćemo u prelepoj atmosferi napraviti jedan korak, odnosno iznenađenje, s obzirom da je ekipa Olimpije možda i favorit s obzirom na rezultate i poziciju na tabeli - rekao je Božić za klupski sajt.

Saša Pavlić Koky
Božić zbog povreda i dalje ne može da računa na Eda Murića i Mihajla Andrića, dok je Aleksandar Cvetković neizvestan Plejmejker crno-belih Džamar Vilson pohvalio je igru Olimpije, naglasivši iskustvo i kvalitet Zeka Rajta. - Moramo da odigramo snažno od starta i da izborimo sa njihovim pritiskom - rekao je Vilson i priznao da se trenutno možda igra u najlošijoj formi u karijeri.
Fonet/Aleksandar Koković
- Verujem da je to nešto sa čime se svaki igrač suoči u nekoj fazi karijere, ali je poenta koliko brzo može da izađe. Zahvalan sam treneru na poverenju i svestan sam koliko mogu, tako da sam ubeđen da ću igrati mnogo bolje - zaključio je Vilson. Utakmica 13. kola ABA lige između Partizana i Olimpije igra se sutra od 19 sati u hali Pionir. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.