SPEKTAKL: Željko Obradović stiže u Čačak! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

VRAĆA SE KUĆI

SPEKTAKL: Željko Obradović stiže u Čačak! (FOTO)

Završen je sastanak čelnika Borca sa najboljim trenerom u istoriji Evrope

Objavljeno: 20:39h

Boravak u Beogradu najtrofejnijeg trenera Starog kontinenta Željka Obradovića koji je do poslednje evropske titule, stigao sa turskim Fenerbahčeom iskoristili su čelnici novog ABA 2 ligaša čačanskog Borca za prijatan susret sa popularnim Žocom.

Vujošević o bolesti i dijalizama: Rad i košarka na mene deluju lekovito! (VIDEO)

Pored predsednika Borca Predraga Pantovića sastanku su prisustvovali i pojedini Čačani prijatelji kluba, ali i velikog trenerskog maga.

foto: AP

- Željko je veliki patriota, voli Srbiju, Beograd, ali ne zaboravlja ni svoj Čačak, naravno ni Borac. Vrlo brzo se rodila ideja koju ćemo realizovati već u septembru mesecu. Aktuelni šampion Evrolige Fenerbahče gostovaće u dvorani kraj Morave i odigrati prijateljsku utakmicu protiv Borca, kao svojevremeno Panatinaikos. Ipak, ovo je prvi put da jedan šampion Evrope igra protiv našeg kluba - rekao je za Mocart Sport predsednik čačanskog kluba Peca Pantović uz opasku da je Žoc obećao da Fener neće puno zapinjati protiv Čačana.

NIKAD VAS NEĆU ZABORAVITI! Neca Mihajlović se emotivnom porukom oprostio od saigrača, ali imao je šta da poruči i Grobarima! (FOTO)

Tačan datum odigravanja utakmice Borac-Fenerbahče biće naknadno određen.

(Espreso.co.rs/Mocart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.