Informacije koje stižu iz NBA nimalo nisu dobre za Teodosića! Ako se ovo ostvari, presešće mu prva sezona!
Foto: Reuters

Ne želimo da se ovo desi

Informacije koje stižu iz NBA nimalo nisu dobre za Teodosića! Ako se ovo ostvari, presešće mu prva sezona!

Tiče se dolaska još jednog prvoklasnog plejmejkera u Kliperse

Objavljeno:

Kajri Irving i njegov odlazak iz Klivlenda su glavna tema u košarkaškim krugovima ovih dana, a krug zainteresovanih timova je sve veći i veći.

Nakon Denvera, sada se uključio još jedan tim za koji će nastupati drugi srpski reprezentativac, ali dolazak sjajnog američkog plejmejkera ne bi bio dobra vest za njega.

foto: Reuters

LA Klipersi se pominju kao zainteresovani i čak novi potencijalni tim MVP-ija Mundobasketa u Španiji pre tri godine, a samim time znači da bi on zauzeo mesto u startnoj petorci Milošu Teodosiću i značajno mu smanjio minutažu.

foto: Dado Đilas

Ovo sigurno ne bi bile dobre vesti za kapitena Srbije, koji samo što je potpisao ugovor sa ekipom iz "grada anđela" i to odabravši je baš zbog toga što će u njoj imati prostora za igru i što će biti u konkurenciji za šampionski prsten.

Vest o tome da su Klipersi zainteresovani za Irvinga potvrdio je i poznati košarkaški novinar "ESPN" Adrijan Vojnarovski koji je baš dobro upućen u sva dešavanja u NBA.

U nekim verzijama i spekulacijama se pojavila i informacija da bi u kompletan trejd mogli da budu uključena tri tima - Klipersi, Kavalirsi i Njujork.

Tako bi uz Irvinga i Iman Šampert krenuo u Los Anđeles, Klivlend bi dobio Karmela Entonija, Patrika Beverlija, Sema Dekera i pika iz prve runde drafta 2021. godine, dok bi u Nikse došli Ostin Rivers i Vesli Džonson.

BONUS VIDEO: Delije i Česi menjaju šalove i obeležja

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.