Prva zvezda prelaznog roka u NBA hoće kod Jokića?! Zamislite samo njega uz Milsapa i Džokera!
Foto: AP

Šta mislite o tome?

Prva zvezda prelaznog roka u NBA hoće kod Jokića?! Zamislite samo njega uz Milsapa i Džokera!

Jokićev mentor i bivši saigrač plejmejkera Klivlenda je rekao da je Amerikanac rođen u Australiji zainteresovan da dođe među Nagetse

Objavljeno:

Odlazak Kajrija Irvinga Klivlenda je košarkaška tema broj 1 u SAD, ali i među svim ljubiteljima košarke širom sveta.

Već danima se spekuliše da fantastični plejmejker želi da napusti Kavalirse i da posle 3 godine izađe iz senke Lebrona Džejmsa u nekom drugom timu.

Jedan od njegovih bivših saigrača, a potom mentor našeg Nikole Jokića u Denveru, Majk Miler, tvrdi da su se u nizu timova koji žele nekadašnjeg MVP-ija Svetskog prvenstva 2014. godine, priključili Nagetsi, čak i da je on lično dao savet organizatoru igre da dođe u Kolorado.

foto: AP

- Već su me pitali to, ne znam odgovor, ali su me već pitali. Mislim da bi Kajriju bilo zanimljivo da igra u Nagetsima. Grad je neverovatan, izgrađena je organizacija kluba i bio bi lud da ne dođe. Zainteresovan je, rekao sam mu da nema drugi izbor, preneo sam mu sve to - ispričao je Miler, sveži penzioner za medije u Denveru.

On lično smatra da bi se Irving odlično uklopio u tim Denvera, koji bi na taj način postao jedan od najjačih timova na Zapadu.

foto: Fonetap

- Bilo bi sjajno, kada bi mogli da koristite Kajrija, Pola Milsapa i Džokera (Nikola Jokić), naravno i druge igrače koje imaju. Ako budu morali da trejduju nekoga to bi bili Geri Heris i Vilson Čendler... Sa svim tim vi ste u Top 4 tima na Zapadu - rekao je Miler.

Dosta medija se bavi time, koji su to razlozi za Irvingovu odluku da napusti Kavse, mnogo je spekulacija...

foto: AP

- Mnogo toga nije tačno... Kajri je stavio stvari jasno da bi voleo da ode i da bio voleo da uradi nešto, ali su razlozi drugačiji od onih o kojima ljudi pričaku. Nije to zbog njihovog odnosa. Imali su neverovatne tri godine, osvojili su titulu zajedno. Ima stvari koje su tačne, ima i onih koje nisu. Kajri je pametan dečko, razume, radi. Ovo je novi put. Mislim da želi neke druge stvari... Jedna strana priče je da li ovakvi Kavalirsi mogu da dobiju Voriorse, a druga je da li će Lebron ostati posle sledeće godine? Mislim da gleda na te stvari sada i želi da bude spreman za krivinu.

Priča se da bi u zamenu za Irvinga Klivlend želeo da pridoda nekoliko mlađih igrača Lebronu i ostalim veteranima, uz pikove na draftu, a to je upravo ono što Nagetsi imaju u ponudi.

BONUS VIDEO: Leonardno "beži" od novinara u Humskoj...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.