Kevin Durent je napisao tvit o Jokiću i to je pokrenulo lavinu! Neki misle da je ovo osveta za ONAJ komentar! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters/Chris Humphreys

ovako ubija dosadu

Kevin Durent je napisao tvit o Jokiću i to je pokrenulo lavinu! Neki misle da je ovo osveta za ONAJ komentar! (FOTO) (VIDEO)

Pauza u NBA ligi uveliko traje, ali Nikola Jokić je ponovo u centru pažnje

Objavljeno: 10:12h

Najkorisniji igrač finalne serije NBA lige u kojoj su Golden Stejt Voriorsi lako izašli na kraj sa Klivlend Kavalirsima Kevin Durent bio je aktivan na društvenim mrežama ovih dana.

foto: AP

On je na svom Tviter profilu napisao sledeće:

- Hajde da vidimo kako biste ocenili razvoj omiljenog igrača bez iznošenja statistike ili timskih rezultata. Hajde da počnemo sa... uhhh, Jokićem - objavio je Durent i izazvao lavinu komentara.

Neki fanovi su komentarisali igru Nikole Jokića koja je u prošloj sezoni bila na fenomenalnom nivou, dok su drugi nastavili sa provociranjem Durenta zbog prelaska iz Oklahome u redove novog NBA šampiona.

foto: AP

Amerikancima je upalo u oko da je Nikola Jokić pred početak finalne serije na korektan način doveo u pitanje Durentovu lojalnost.

Ponovo u centru pažnje! Leonardo napravio novi gaf ispred stadiona Partizana! (VIDEO)

- Navijaću za Klivlend u finalu NBA lige, Kevin Durent je otišao u tim koji je već bio veoma jak - rekao je tada Jokić koji je prošle sezone protiv Golden Stejta zabeležio tripl dabl.

Videćemo da li će i sledeće sezone Golden Stejt biti dominantan kao i prošle i da li će Durent uspeti da odbrani prsten namenjen prvaku NBA lige.

BONUS VIDEO: Miloš Teodosić o otkazima za Univerzitetsku reprezentaciju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.