DA LI SE SMEJATI ILI PLAKATI? Ono što su uradile ruske i španske košarkašice nije viđeno na košarkaškim terenima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

komedija!

DA LI SE SMEJATI ILI PLAKATI? Ono što su uradile ruske i španske košarkašice nije viđeno na košarkaškim terenima! (VIDEO)

Ovo se ne viđa svaki dan u profesionalnoj košarci

Objavljeno:

Neverovatna scena dolazi nam sa Svetskog prvenstva za košarkašice do 19 godina.

SPREMA SE HAOS U BEOGRADU! Partizan izdao hitno saopštenje: Navijači Olimpijakosa su došli, Delije im kupile karte za utakmicu!

Na utakmici između Rusije i Španije, u trećoj četvrtini pri vođstvu reprezentacije Rusije rezultatom 47:33 Ruskinje su izgubile loptu.

foto: Printscreen Youtube

U novi napad trebala je da krene reprezentacija Španije, ali su se košarkašice zbunile verovatno zbog izmena koje su izvršene i Ruskinje su izvele loptu i krenule u napad, ali na drugi koš.

PREDSTAVLJAMO TIM OLIMPIJAKOSA: Jedna stvar bi mogla da bude ozbiljna prednost za Partizan, ali druga uteruje strah u kosti! (FOTO) (VIDEO)

Čak su iz tog napada postigle trojku, a ovu neverovatnu grešku nije primetio niko na terenu, a sudije su reagovale tek kada su grešku uočili treneri Španije.

foto: Printscreen Youtube

Na kraju su tri poena pripisana Španiji, Ruskinje su ipak pobedile rezultatom 77:58, a kako je izgledala ova komična situacija pogledajte u sledećem video snimku.

BONUS VIDEO: (VIDEO) CRVENO-BELA ŽURKA: Lud provod zvezdaša na bazenu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.